reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

reklama
No to muszę dziś kupić paracetamol. No teraz jest radosna, bawi się na macie, śmieje, ładnie je, ona ma tak tylko wieczorami.

Ja oczywiście dogorywam, a mam tyle pracy, że szkoda gadać. Jutro nam jeszcze basen przepadnie bo M powiedziała, że sam nie pójdzie.

Domi co ty, wtedy to już na bank będę szczerbata :sorry2: najbardziej mi się w śnie podobało, jak mąż mówił, że on tak bardzo chce jeszcze jedno, bo teraz się zarzeka, że nawet za 10lat nie chce, a ja bym chciała po 35, na rozpieszczenie syneczka :-D

Asia zawsze wszystko nasila się na noc, po całym dniu, ja wczoraj też musiałam na dziurę paracetamol łyknąć, bo mnie szwy rwały :confused: no i lepiej mieć coś na zbicie gorączki, bo nie daj boże by Ci o 3 w nocy wyszła gorączka u Ulki i szukaj dyżurującej apteki :no:

Ostatnia edycja:
Irisson - 3 booobo?? No Ty to już tak się wyrobiłaś w tych pracach domowych i organizacji czasu że następne się cieszyłaś:szok:
Gorgusia- gratuluję biznesu i życzę wielu klientów! Współczuję nocki u nas 22-23 też płacz i marudy ale za to nocka tylko z 2 pobudkami.

Dziewczyny mi się zaczął dzień bardzo smutno. Moja przyjaciółka jest w 23 tyg ciąży (dwie poprzednie ciąże straciła). Dowiedziała się teraz,że w brzuszku maluszka jest jakiś wielki guz,który zajmuje prawie cały brzuszek :-(. Lekarze mówią,że nie wiadomo czy ten guz pozwoli dotrwać małemu do końca ciąży...Jedzie do Łodzi do szpitala dowiedzieć się czy jest szansa na operację w łonie matki, teraz ma tylko obserwować czy czuje ruchy czy już nie....Straszne to :(. Nie wiem jak jej pomóc :-( Słyszałyście kiedyś o takim przypadku? Sorry, za smęty ale musiałam się wygadać :-(

Asia kciuki za tego maluszka, będzie dobrze !!!!

irisson ja bym się ucieszyła z takiej wpadki ;-) ale też raczej wolę coś do rozpieszczania pod 40-tkę;-) Mój ostatnio tez mówi że nigdy w życiu ale to jest do urobienia :))

Asia dużo sil na dzisiaj. niestety takie nocki się zdarzają mamy to w kontrakcie ;-) Paracetamol lepiej mieć bo mi to tez wygląda na zęby. Maks tak robił niestety:-(

Ja pracuję strasznie dużo roboty ostatnio. Każdę wolną chwilę poświęcam ale jestem w domu z dziećmi to najważniejsze. Dziś znów spotkania za granica całe popołudnie zejdzie. No ale lubię wracać do domku jak Olisko wykapane, nakarmione, uśpione a M kończy porządki :-D. radzi sobie chłop.

KArolna to Ty dzisiaj światowa kobieta jesteś;-)
My po spcerze, MAciej właśnie rozkłąda na części pierwsze puzzle piankowe, a ja na bb:zawstydzona/y: Ale wstać trzeba, bo chyba kupa jest. Niekulturalny synek, nie poczekał a mamusia skończy;-)

Karolina no mój się dzisiaj uśmiał z mojego snu, bo takim sposobem już mamy Laurę i NInę :sorry2: mój dzisiaj robi chlebek na zakwasie, cały tydzień dokarmiał i dzisiaj może piec, strasznie nam smakował :tak: mężul codziennie o 17 przychodzi i przejmuje dzieci, do 19, bo u nas już wtedy obie śpią no i noc też jest jego, włącznie z rankiem, na jutro mam zezwolenie na wyjście na lumpy i sklepy, bo dawno nie byłam :tak:

reklama
cześć Dziewczyny :-)

irisson, ale sen :-D
asia, mój młody ze 2 razy dostał paracetamol jak zęby męczyły nie do wytrzymania i zawsze zasypiał od razu :tak:

u nas też ostatnio ze spaniem różnie, a tak ladnie przesypiał noce jak był mniejszy :confused:
ale w nocy ostatnio mąż wstaje, bo ma teraz luźniejszy okres, a ja w pracy muszę się mocno skupiać, więc trochę snu potrzebuję ;-)

Do góry