reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

Asia, chciałabym to zobaczyć na żywo, jak te popisy Diśka przed Ulą wyglądają :) Czyli ona już się śmieje tzw. pełną gębą :)? Ja wciąż czekam jak Lila tak na dobre zacznie, niestety nasz pies prędzej się obok niej położy lub w jej stopach, zupełnie nie ma zdolności artystycznych :)

reklama
no przy gotowaniu dzieciom faktycznie można stracić zapał, Natalia miała taki okres, że gardziła wszystkim co ugotowałam a rzucała się na słoiczki, jakbym ją głodziła - i weź tu się nie zniechęć! Na szczęście jej przeszło i teraz już często słyszę : "mama, to jest dobreeee" ;-)

muszę się przyznać, że uległam zbiorowej histerii i zrobiłam wczoraj zakupy w... e-tesco!! :-D jestem oczarowana tym, że ja ładowałam do koszyka a dupa mi na kanapie rosła!! :-D:-D:-D

Milionka Dziewczyno nie martw sie Na zapas. Ja tez mam takie plamy i na oku tez i nie mam tej choroby. Jesli w rodzinie meza nikt nie ma objawow prócz tych wizualnych to nie martw sie na zapas bo najpewniej to zwyczajne znamiona. To jest znana jednostka chorobowa wsrod neurologow ale tylko po to zeby straszyc bo maja malo fajnych chorob co na 1 rzut oka widac... Poszlabys do dermatologa to by Ci strzelil inna diagnoze. Głowa do gory

MieMie Ladnie pospala aż zazdraszczam !!! U nas to Lila bedzie tak spala chyba jak skonczy 18 lat ;/

Asia, Olga i inne co zamawiaja w e-sklepach Nosz u mnie jest tesco ale probowalam sie zalogowac do tego e- tesco no i cake lubelskie jeszcze nie objete tym jest.... Ale wiocha ;p

Pamelcia A nie rozwazalas dziekanki ? Ja jestem na urlopie i jestem przeszczesliwa :)

MieMie, ona rechocze, te dwie jedynki na dole tylko świecą i jak a tych reklamach gerbera daje, a ten ćwok Disiek wtedy szaleje, ma taką różową piszczałkę kota i nią rzuca po całym domu, ja mu ją chowam bo jest zasada, że w domu nie ma takich ekspresyjnych:-) zabaw ale M wczoraj mu zostawił przez przypadek:wściekła/y:

Dobra zmykam do koleżanki, do wieczora

Nawet nie mam czasu bardzo odpisywać, bo Kacper wreszcie zasnął i budzi go nawet dźwięk pisania na klawiaturze... nie wiem co jest. Wczoraj w ciągu dnia spał może 1,5h, poszedł spać o 21 i spał do 2.30. Pobudka na mleczko i den do 5.20, po czym nie spanie do prawie 7.... Dziś na masażu ok, ale po masażu ryk jak nie wiem i szybki powrót do domu... To nie moje dziecko... W domu chciałam dać mu zupkę to zaczął płakać po dwóch łyżeczkach,więc dałam mleko i 90ml wypił. Zasnął przy dźwiękach laktatora i śpi jak zając pod międzą. Ni wiem o co może chodzić... Do tego je też nie za wiele. Teoretycznie już po skoku...sama nie mam pomysłu co jest.

Asia- super to musi wyglądać jak Disiek tak się popisuje :-D A Ula jak ma takie rozrywyki to nie dziwne,że się chichra, a nie ma chęci na Twoją zupkę :-D

MieMie- cała noc przespana? Nie mogę sobie tego nawet wyobrazić. U nas zawsze te 2-3 pobudki muszą być plus jeszcze moje odciąganie mleka w nocy. Kacper śpi do 2-3 swoim łóżeczku, a później już z nami- muszę kupić większe łóżko, bo Kacek zajmuje połowę tego co mamy, bo śpi z łapki rozłożonymi :-)

Dziewczyny ja też dzięki Wam skusiłam się na e-tesco, jestem wniebowzięta :). Że ja na to wcześniej nie wpadłam :-)
Co prawda 170 zł poooooszło ale chodząc po sklepie pewnie wydalibyśmy jeszcze więcej :szok:

Aia dzięki:tak: wmówiłam sobie że moja Amcia ma kaprys tak jak twoja Mania i może jej przejdzie i się przekona do butli mam nadzieję
Miemie będę próbowac cały czas z tą butlą;-)
lewek rozważalam miałam tak zrobic ale wszyscy a najbardziej tż naciskali że mam kontynuowac naukę bo z takich urlopów się nie wraca no i nie będę siedziała sama w domu z małą i będę miała kontakt z ludźmi. No a ja tych ludzi z rocznika niżej nie znam a z swoimi się związałam i chciałam spróbowac.

reklama
Gorgusia A moze go boli brzuszek ? Moja sie tak zachowywała jak nie.mogla kupki zrobic i jak miala wzdecia. Nawet koldra nie moglismy ruszyc bo juz sie budzila.
Pamelcia No ja jestem nie zwiazana z ludzmi z roku tylko robie to co dla mojej rodziny najwazniejsze i dla mojego zdrowia :) a roku z dzieckiem nikt mi nie zwroci.

Do góry