reklama
M
milionka
Gość
Milionka ale mąż ma i widziałam fajny chłop, to chyba nic nie grozi Szymkowi?
mam nadzieje musimy byc pod kontrolą neurologa ale wiesz jak jest matka zawsze na zapas się martwi
weronkazzz
tulęTolę
milionka, nie martw się na zapas, a internetu potwierdzam nie czytaj, bo tam piszą wszystko, łącznie z rzeczami które nigdy nie mają prawa się zdarzyć, a już na pewno nie szymkowi!
pamelcia tulam, ja też mam rozwalający mnie dołek od tego kombinowania jak się z tolą nie rozstawać i ledwo wyrabiam. ale dołki mają to do siebie że mijają, zawsze. wiem że Ci teraz ciężej bo trudno odpocząc, jak się ma tak cycowe dziecię, ale i to się zmieni. sciskam!
pamelcia tulam, ja też mam rozwalający mnie dołek od tego kombinowania jak się z tolą nie rozstawać i ledwo wyrabiam. ale dołki mają to do siebie że mijają, zawsze. wiem że Ci teraz ciężej bo trudno odpocząc, jak się ma tak cycowe dziecię, ale i to się zmieni. sciskam!
Milionka ja Ci powiem tak, mi chirurg na pierwszej wizycie pooperacyjnej z Laura wywalił tak "że operacja się udała, to nie znaczy, że jest dobrze, czekają państwa...(tu była wyliczanka zabiegów, lekarzy, powikłań)" Laura miała wtedy 5 tyg. przeryczłam pół dnia jak głupia, ale teraz z perspektywy czasu jestem mu wdzięczna za szczerość, nie poklepał po ramieniu i ględził, że jest super, tylko powiedział wszystko co nas może czekać, przygotowałam się na to psychicznie, wkurzają mnie ci lekarze, wizyty, kontrole, ale wiem jaki jest cel, najlepsze zdrowie dla dziecka, głowa do góry, ja przeczytałam wszystko co było w internecie, łatwiej mi było zadawać pytania lekarzowi, umieć nazwać wszystko, oczywiście nie zachęcam, bo zrobisz jak uważasz, ale zobaczysz, lekarze wolą postraszyć, a potem się miło rozczarujesz
Olga RaQ
Fanka BB :)
melduję że od godziny buszuję po tesco i jestem ZACHWYCONA! upiekłam też orkiszowe pełnoziarniste ciastka kruche z orzechami włoskimi dla Natalii żeby miała co chrupać
Olga, czyżbyś też była uzależniona do Bogutyn Młyn Daj przepis na te ciastka chociaż u nas czas karnawału, do tłustego czwartku równy m -c i w ten weekend popełnię chyba pierwsze pączki;-), mam jeszcze Picollo nie wypite z sylwestra będzie jak znalazł.
Ostatnia edycja:
pamelcia100
Dzięki dziewczyny dziś z desperacji wprowadziłam jabłuszko jej pierwszy raz ;-) i o dziwo aż się trzęsła do niego i zjadła z 1/3 jabłka i sama chciała aż byłam w szoku że tyle bo starłam całe jabluszko
. Przeraża mnie to tylko że mam jeszcze kilka razy wyjśc na uczelnię i poźniej na egzaminy i niewiem jak bez cyca mała da radę a chcę przez 10 mies ją cycem karmic. Najgorsze że piła chętnie butle od 1 miesiąca do teraz jakby jej na nowym roku odwaliło:-(
Agnieszka pewnie wpadaj zapraszamy ;-) moja już jest zakochana w Kubusiu... Puchatku he he to pewnie i z twoim synusiem by się zaprzyjaźniła a jak już naprawde nie będe dawac rady to się odezwę a na 100% zapraszam w lutym po mojej sesji
milionka nie czytaj tych głupotbo zaraz ci powiem jak mój tż jak widzi że czytam coś na necie o chorobach dzieci i się doszukuje czegoś u małej a wolałabyś nie usłyszec słuchaj lekarza i pytaj o wszystko co cię nurtuje lekarz cię nie okłamie bo nie może i skoro tak ci powiedział to nie ma się co martwic;-) a w tym necie to naprawde straszne głupoty są po wpisaniu że masz chrakterystyczny kaszel wyjdzie ci że jesteś śmiertelnie chora powaga. Skoro twój mąż i jego rodzina moją się dobrze i nic mi nie jest a Szymuś ma to po nich to wszytsko będzie ok;-)
Agnieszka pewnie wpadaj zapraszamy ;-) moja już jest zakochana w Kubusiu... Puchatku he he to pewnie i z twoim synusiem by się zaprzyjaźniła a jak już naprawde nie będe dawac rady to się odezwę a na 100% zapraszam w lutym po mojej sesji
milionka nie czytaj tych głupotbo zaraz ci powiem jak mój tż jak widzi że czytam coś na necie o chorobach dzieci i się doszukuje czegoś u małej a wolałabyś nie usłyszec słuchaj lekarza i pytaj o wszystko co cię nurtuje lekarz cię nie okłamie bo nie może i skoro tak ci powiedział to nie ma się co martwic;-) a w tym necie to naprawde straszne głupoty są po wpisaniu że masz chrakterystyczny kaszel wyjdzie ci że jesteś śmiertelnie chora powaga. Skoro twój mąż i jego rodzina moją się dobrze i nic mi nie jest a Szymuś ma to po nich to wszytsko będzie ok;-)
Olga RaQ
Asia, z bogutynmłyn nie zamawiałam, znalazłam mąkę orkiszową w tesco, o taką Untitled Document
a ciastka powiedzmy że wymyśliłam sama, 300g mąki, 170g masła, 70g cukru i pół paczki orzechów rozdrobnionych, robiłam też z cynamonem i laskowymi. nie wiem czy są dobre
z założenia mają być zdrowe, pożywne, mało słodkie i mało tłuste
a ciastka powiedzmy że wymyśliłam sama, 300g mąki, 170g masła, 70g cukru i pół paczki orzechów rozdrobnionych, robiłam też z cynamonem i laskowymi. nie wiem czy są dobre
z założenia mają być zdrowe, pożywne, mało słodkie i mało tłuste
Ostatnia edycja:
reklama