reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

Asia, ale Natalia na początku mówiła malutko i cichutko :) Natalia rozmawia ;) - YouTube
Hania teraz trzy razy głośniej: auauauaueueueueeeee :)

u nas też zasypane, wczoraj pół dnia padało i chwycił mróz, teraz jest -2 i muszę koniecznie wybrać się na spacer :) tylko zastanawiam się w jakiej konfiguracji wózkowo-psiej, tzn które dziecko do wózka i który pies z nami idzie (obu by się należało...)
tylko najpierw muszę po pierwsze odejść od kompa, a potem posprzątać poweekendowy chaos bo ciuszki dzieci są wszędzie...

reklama
u nas +6, ale mąż mówił, że nie przyjemny wiatr

się cieszyłam wczoraj, że Młoda zjadła kleiku na noc 120ml, taa zaczęłam żałować o 1,2,3,4,5 poszedł bobek, tak ją zatwardziło :szok: a je przecież już długo, no nic dodam jabłko, albo wodę jej dam po i będzie chyba lepiej, ale jestem zdrowo nieprzytomna :no: Laurę w domu zostawiłam bo kaszle, po inhalacji lepiej, ale nie chcę żeby taka szła rozlazła :tak:

Olga, no to może mojej przejdzie;-), uff zmęczyła się i zasnęła. Mi też się marzy dziś spacer ale mam zajęcia więc o 14 muszę wyjść. Właśnie słyszę, że u Was z Bielsku najwięcej zachorowań na tą świńską grypę, moja teściowa wstrzymała szczepienia dzieci zdrowych. No dlatego chyba będę robić teraz zakupy przez net bo już mnie gardło boli, w wiadomo w markecie tyle ludzie.

no właśnie, świńska i ta tradycyjna, my mieliśmy się szczepić w zeszła środę ale mąż był przeziębiony, Natalia właśnie kończyła trzydniówkę i nie poszłam, potem w piątek lekarz odłożył na jutrzejszy wtorek, chyba ją zaszczepię bo i tak nie będzie się kontaktować z nikim, wczoraj byliśmy u rodziców gdzie mój brat chyba ma grypę bo ponoć umiera od przedwczoraj, siedział w pokoju i przyszedł tylko na obiad zaraz po kąpieli to może nie zdążył nikogo zarazić, jak myślicie - co zrobić z tym szczepieniem?

Olga może odrocz, bo jak miały dzieci kontakt z chorym, to mogą później być chore, my mamy szczepienia 17.01, Nina zdrowa, nic ją nie bierze, a Laurę miałam na ospę szczepić i nie wiem, chyba odroczę, bo osłabiona jest zdrowa :no:

reklama
Olga, moja teściowa powiedziała mi, że dobrze, że zaszczepiłam Ulę 2 stycznia bo teraz by mi jej nie zaszczepiła bo nie chciałaby żebym przyjeżdżała do przychodni. No myślę, że jakby miały być chorę to już by były.

Do góry