reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

Summer pralka dopiero dzisiaj, bo od razu starą zabiorą, a musiał ją mąż odłączyć :tak: do mnie dopiero dzisiaj Mikołaj przychodzi, he he szkoda, że sama musiałam go sobie za sponsorować :-p

pamiętacie jak byłam we wrześniu na weselu? wczoraj przyszła para młoda do nas ze zdjęciami, filmem, jednym słowem m a s a k r a :szok: ja nie miałam wrażenia, że ja taka gruba jestem :szok: dobrze, że mnie mało widać, ale dół okropny, bo może teraz też mam skrzywienie, że jest w miarę ok, a nie jest :baffled: na szczęście waga stoi po świętach, nic nie przytyłam, ale co nie znaczy, że jeszcze tyle pracy przede mną :-(

reklama
Irisson na pewno nie jest tak źle, nie zapominaj, że kamera dodaje 5 kg :tak:
Poza tym to był wrzesień, od tego czasu przecież dużo ćwiczyłaś i od tego czasu z 5 kg tez pewnie ubyło, czyli razem 10 kg. 10 kg mniej na pewno zmienia postać rzeczy :-p

A poza tym ja tez nigdy nie mogę na siebie patrzeć na takich filmikach z wesel, etc. Zawsze jakieś strzelam dziwne miny, haha

Cornelka u mnie kamera dodała z 30kg :baffled: w ogóle uczesałam się tak jakbym światła i lustra w łazience nie miała, no cuda na patyku :-p jak ja nie lubię takich imprez :baffled::baffled:

irisson, na pewno nie jest tak źle jak mówisz, a co do kamer na weselach...to było pierwsze co wiedzieliśmy, że przenigdy nie chcemy mieć:no: A ja wczoraj byłam na spa paznokci nóg i rąk i mam teraz normalnie bajkę. M zapowiedział, że mi wykupi tam pakiet i będe co miesiąc chodzić zapłaciłam z malowaniem 2 h tam bylam 125 zł, a sterylizacja, rękawiczki, mega cysto, dziewczyny po studiach kosmetologicznych jeszcze pogadane no super, a i byly same kobitki po ciaży jeszcze 2 które spieszyły się do swoich cycolin i irisson, wszystkie patrzyłyśmy nerwowo na zegarek i na komórki czy M nie dzwonią:-D

cornelka, cierpliwości życzę:-D

Summer, a mój się nie boi, ogląda z M w oknie:tak:

Ostatnia edycja:
hahahah ja bym wyłączyła :-p jest kaszka, matka z domu może nawiać :-p
kurde oglądam ekspresy do kawy, no tak się rozochociłam w tych zakupach, mąż czatuje na pralkę pod oknem, mam prania na co najmniej 3 razy, więc będą dzisiaj testy :-D

w ogóle u nas jest żywa szopka, jest wielbłąd, kozy, kury, kaczki, osiołek nawet, koleś ma mini zoo i "wypożycza" od lat zwierzęta, oczywiście mają dobre warunki i tam ich pilnują :tak: wczoraj Laura była z moją mamą oglądać, no i dzisiaj od rana jest wrzask i pisk, że ona idzie do "memota dać mu aubko" , no więc jak tylko facet przytarga pralkę to idziemy do tego wielbłąda, zobaczyć jak je to jabłuszko :-p

My wczoraj dostaliśmy piękną włoską kawiarkę design prosto z Mediolanu i do tego takie kubeczki do espresso w komplecie, ale w mojej wielkiej:-D kuchnie w przyszłości Express będzie. Chociaż u moich rodziców stoi DeLonghi za 700 zł , dwa razy użyty.

Ja tam nie patrzyłam bo 120 ściągnęłam:-D inna sprawa, że coraz mnie chętnie pije z tej medeli, kupić jej już normalną butelkę?

reklama
Do góry