reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Summer pralka dopiero dzisiaj, bo od razu starą zabiorą, a musiał ją mąż odłączyć :tak: do mnie dopiero dzisiaj Mikołaj przychodzi, he he szkoda, że sama musiałam go sobie za sponsorować :-p

pamiętacie jak byłam we wrześniu na weselu? wczoraj przyszła para młoda do nas ze zdjęciami, filmem, jednym słowem m a s a k r a :szok: ja nie miałam wrażenia, że ja taka gruba jestem :szok: dobrze, że mnie mało widać, ale dół okropny, bo może teraz też mam skrzywienie, że jest w miarę ok, a nie jest :baffled: na szczęście waga stoi po świętach, nic nie przytyłam, ale co nie znaczy, że jeszcze tyle pracy przede mną :-(

reklama
Irisson na pewno nie jest tak źle, nie zapominaj, że kamera dodaje 5 kg :tak:
Poza tym to był wrzesień, od tego czasu przecież dużo ćwiczyłaś i od tego czasu z 5 kg tez pewnie ubyło, czyli razem 10 kg. 10 kg mniej na pewno zmienia postać rzeczy :-p

A poza tym ja tez nigdy nie mogę na siebie patrzeć na takich filmikach z wesel, etc. Zawsze jakieś strzelam dziwne miny, haha

Cornelka u mnie kamera dodała z 30kg :baffled: w ogóle uczesałam się tak jakbym światła i lustra w łazience nie miała, no cuda na patyku :-p jak ja nie lubię takich imprez :baffled::baffled:

irisson, na pewno nie jest tak źle jak mówisz, a co do kamer na weselach...to było pierwsze co wiedzieliśmy, że przenigdy nie chcemy mieć:no: A ja wczoraj byłam na spa paznokci nóg i rąk i mam teraz normalnie bajkę. M zapowiedział, że mi wykupi tam pakiet i będe co miesiąc chodzić zapłaciłam z malowaniem 2 h tam bylam 125 zł, a sterylizacja, rękawiczki, mega cysto, dziewczyny po studiach kosmetologicznych jeszcze pogadane no super, a i byly same kobitki po ciaży jeszcze 2 które spieszyły się do swoich cycolin i irisson, wszystkie patrzyłyśmy nerwowo na zegarek i na komórki czy M nie dzwonią:-D

cornelka, cierpliwości życzę:-D

Summer, a mój się nie boi, ogląda z M w oknie:tak:

Ostatnia edycja:
hahahah ja bym wyłączyła :-p jest kaszka, matka z domu może nawiać :-p
kurde oglądam ekspresy do kawy, no tak się rozochociłam w tych zakupach, mąż czatuje na pralkę pod oknem, mam prania na co najmniej 3 razy, więc będą dzisiaj testy :-D

w ogóle u nas jest żywa szopka, jest wielbłąd, kozy, kury, kaczki, osiołek nawet, koleś ma mini zoo i "wypożycza" od lat zwierzęta, oczywiście mają dobre warunki i tam ich pilnują :tak: wczoraj Laura była z moją mamą oglądać, no i dzisiaj od rana jest wrzask i pisk, że ona idzie do "memota dać mu aubko" , no więc jak tylko facet przytarga pralkę to idziemy do tego wielbłąda, zobaczyć jak je to jabłuszko :-p

My wczoraj dostaliśmy piękną włoską kawiarkę design prosto z Mediolanu i do tego takie kubeczki do espresso w komplecie, ale w mojej wielkiej:-D kuchnie w przyszłości Express będzie. Chociaż u moich rodziców stoi DeLonghi za 700 zł , dwa razy użyty.

Ja tam nie patrzyłam bo 120 ściągnęłam:-D inna sprawa, że coraz mnie chętnie pije z tej medeli, kupić jej już normalną butelkę?

reklama
Do góry