reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

a ja się cieszę nawet, bo miesiąc temu się rozglądałam za czymś z większym wsadem, ja codziennie piorę 2 pralki :eek: a widzisz ja kupiłam super sukienkę, a nie mam gdzie w niej iść :confused2:

reklama
znaczy jest fajna i w moim stylu ale jak ją założylam to jakaś taka bezkształtna, może w sb jeszcze pójdę z siorą do noanoa to mój styl może mi coś fundnie:cool2:

A my spędziliśmy bardzo miły wieczór we dwoje :-) tzn ja i Tymek :-) miał dzisiaj popołudniu taki super humor że spać mu się nie chciało i usnął mi dopiero przed 21. W ogóle miałam dzisiaj fajny dzień tylko dla niego. Obiadu nie robiłam, sprzątać nie sprzątałam. Teraz tylko muszę poprasować i powoli poszykować nam rzeczy na wyjazd. Tymkowa torba już prawie spakowana, gorzej z naszymi. Posiedzę pewnie jeszcze ze dwie godzinki i spać. Ciekawe ile pobudek mnie dzisiaj czeka.

Asia czekamy na zdjęcia z chrzcin i pokaz sukienki. Ocenimy czy rzeczywiście taka "bezkształtna" o ile nie kupisz nowej :)

No właśnie jak tam chorowitki???? Do mnie dzisiaj dzwoniła siostra M. że jej córeczka okazało się że ma szkarlatynę! A w pierwszy dzień świąt się z nią widzieliśmy przez cały dzień prawie, a rano już miała gorączkę. Mam nadzieję że Tymka jednak chronią te moje przeciwciała.

Witam poświątecznie :-). Tak na szybko, bo zaledwie przeleciałam zaległe dni na forum...
marcia, współczuję humorów Tymka. To na bank czas przed skokiem :tak:. Musisz wytrzymać. U nas było tak tragicznie przez 4 tygodnie. Dacie radę, za to potem Wam to Tymek wynagrodzi, zobaczysz :tak:.
martyna, gratuluję :-). Wyobrażam sobie, jaki cudowny to dla Ciebie prezent. Super. A jak pierścionek za duży znaczy że będzie Cie kochał taką jaka jesteś i masz przyzwolenie od przyszłego małżona na przytycie :-D.
Summerbaby, romantycznie czy nie - ważne, że to Wasze przeżycia i Wasza chwila :tak:. Tobie również gratuluję pierścionka na palcu.
milionka, gratuluję pierwszego ząbka :-). Ja to jestem przerażona ząbkami :shocked2:. Nawet nie samymi ząbkami, tylko rozpoczęciem dbania o te ząbki. Całe szczęście u nas jeszcze cisza.
Chorujące dziewczyny - dużo zdrówka życzę. Strasznie się posypałyście...

Święta przeżyliśmy i to nawet całkiem fajnie :-D. Moja rodzina Tymka nie mogła się wprost nachwalić, jaki on fajny, grzeczny, śmieszek... No fakt, był po prostu genialny od Wigilii do drugiego święta. A potem pojechaliśmy do rodziców Mka i tam już trochę dawał popalić. No ewidentnie bardziej mu pasują moje rodzinne klimatu niż Mka :-p. U mnie spokój i lekkość, a u Mka hałas i nerwowość wiecznie. No i fruwałam pod sufitem po komplementach rodziny M na temat moich pierniczków. To, że mnie moja rodzinka cała pochwaliła (znaczy moje pierniczki :-p) to normalne. Zawsze mnie chwalą :-D. Ale pochwalenie z ust rodziny M - to na prawdę wyczyn :-D.
A teraz lecę na wątek zdjęciowy i mam nadzieję, że znajdę tam mnóstwo zdjęć naszych Maleństw z prezentami od Dzieciątka :-p:tak:.

Ostatnia edycja:
ale cisza od rana :szok:

Dzag może Tymek czuje, że nie lubisz rodziny eMka, moja siostra nie trawi teściowej i Blanka też babci nie lubi :confused: co uważam, że robi krzywdę dziecku, bo babcie ma w domu obok a widzi ją tak często jak moją mamę 200km dalej :confused: oczywiście, to tak abstrahując :-p

kupiłam super pralkę, malutką, bo 45 cm szeroką, a ze wsadem 7kg, w życiu się tak nie cieszyłam na wizję prania jak dzisiaj ! :-D

irisson, a cóż to za machina? Malutka a taaaaaka pojemna?
Nie o to chodzi, że nie lubię rodziny M. Bo naprawdę nie ma złej. Tylko jest całkiem inna niż moja. I taki model rodziny, sposób wychowywania, po prostu mi się nie podoba. Z resztą mój M też mówi, że jemu się podobają zwyczaje w mojej rodzinie.

Dzag, to dobrze, że Twój M podobnie postrzega Waszą rodzinę i panujące w niej zwyczaje (luz bądź jego brak, nerwowość lub spokój). Dzięki temu możecie stworzyć taki dom, w którym Tymkowi będzie wspaniale :) Najważniejsze, by robić zgodnie z własnymi przekonaniami.

Irisson gratuluję zakupu pralki :)

Ja próbuję dojść do siebie, jestem jeszcze zaprawiona przez to choróbsko,ale jest nieco lepiej - już nie leje mi się z nosa i oczu, kaszel trochę męczy, ale jako tako daję radę.

Dziewczyny, jakieś plany sylwestrowe? My spędzamy święta domowo, pewnie przed TV :)

reklama
ja bym najchętniej poszła na 12 h spać :-p Lulka idzie do babci, a my chyba sobie seans filmowy robimy, może jakieś horrory, albo sensacje, a może stare komedie, muszę coś pomyśleć ;-) mąż powiedział, że atrakcje zapewnia, oj jakbym się napiła jakiegoś różowego winka, teściowej wyszło przepyszne, spróbowałam łyczka w święta, ehh

moje Młodsze po 3 próbach w końcu dostała się do ortopedy (raz ja nie poszłam,bo była marudna po szczepieniach, raz mąż zwiał z kolejki, trzeci raz nam samochód nawalił i dopiero teraz) bioderka idealne, co nas cieszy, bo mnie teściowa nastraszyła, że ma nierówne fałdki :dry: a że gruba jest, to ma nierówne :-p

Do góry