reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

Summer, prześlij zdjęcie:) Ni edziwie mu się, Wasza pewnie stylowa ale ja nie lubię skór, łóżko lepsze!

k8libby, ale ja nie o takich rzeczach mówię, Twój styl małżonek mi zakupił tydzień temu nie ruszony, książka jedna nie dokończona, pare ciekawych artykułów nie przeczytanych, zalegle maile, wypełnianie albumu Uli, segregacja zdjęć, segregacja przepisów, ćwiczenia z psem itd.itditd., na sprzątanie mam czas bo nienawidzę bałąganu i jeszcze nigdy się nie nudzialam

reklama
Cześć Dziewczyny!
ja też Was czytam regularnie, głównie przy karmieniu, ale zawsze jak chcę odpisać to coś albo ktoś mi przerywa i dupa blada za przeproszeniem :/

czytam tu o Waszych spaniach - niespaniach i musze przyznać, że nie mam najgorzej, ale też chyba jakiś skok mamy bo od poniedziałku maruda straszna. W sumie pierwszy raz moje dziecko tak daje czadu i jestem w kropce ;-) zazwyczaj wystarczała mu zmiana otoczenia, z matu na bujaczek, z bujaczka na łóżeczko, a teraz nic mu nie pasuje. W dzień śpi słabo, dzisiaj 4 x po 30 minut, na szczęście w nocy przesypia 11-12 godzin bez przerwy, czasem się obudzi, pogada 10 minut i śpi dalej ufff :tak:

Irisson, kurujcie się szybko
k8 trzymam kciuki za wieczorne zasypianie
Mart81, oby Staś pospał dziś w nocy trochę więcej :tak:
marcia, zazdroszczę 3 godzinnych drzemek, mojemu takie się zdarzają w dzień raz w tygodniu ;-)
MieMie, odpocznij sobie i na pewno poczujesz magię Świąt :-)
Asia, jak tam przygotowania do chrzcin?
Aia, oj nie kłóćcie się, święta za pasem :tak:
kruszki, przytulam mocno, może to jeszcze nie koniec?

Ja już od dawna nie kupuję tych kolorowych posm bo tam same reklamy. Jak chce jakieś ploty poczytać to na Pudla wejde a prenumeraty innych gazet mam w wersji elektronicznej. Ja książek nie kupuję, bo kupuje je mój ojciec, wszystkie co kupił już przeczytane, czekam na następną partię, bo u nas jedną książkę czytają też wszyscy pracownicy ojca, potem jedzie do Drawska do teściowej, na koniec trafia do mnie. Ale najbardziej lubię dobre fantasy, a na razie Martin niczego nowego nie wydał ;) z seriali tylko Walking Dead, American Horror Story, Gra o Tron i Spartacus ;) normalnie TV nie oglądam, tylko jak M jest w domu to Tv załącza. A czasem też jest fajnie się ponudzić, Nothing Box załączyć...

Dziewczyny, u nas dzisiaj jakiś mega dziwny dzień. Od rana wszystko super, uśmiech i pogoda ducha. O 12:30 spacerek, o 12:50 usnął, pospał na tarasie do 14:20 i obudził się ze strasznym rykiem. Jak nie on. Nie chciał się przyssać, nie mógł zjeść cyca, ryk i ryk. Taki szloch. W końcu zrobiłam mu 90mm i po tym jeszcze trochę possał cyca i o 14:50 zasnął. I spał godzinę, w moim łóżku. Aż chodziłam sprawdzać czy żyje. Bo to było zaraz po półtoragodzinnej drzemce, więc szok. Obudził się w świetnym nastroju, zabawy i śmiechy w niebogłosy. Aż pół godziny temu zrobił rzadką kupkę. I znowu teraz śpi. Trochę się martwię czy coś mu nie jest. We wtorek mieliśmy rota, czy to możliwe żeby po tym miał sraczkę? Głodny jest cały czas i je dzisiaj jak szalony bez zmian.

Mart81 może taki wyskok, moja właśnie się zdrowo obrzygała z niczego, bo jadła o 17, siedzi zadowolona w foteliku i się cieszy, obserwuj, bo dobrze mogło być coś co zjadłaś :tak:

Summer to masz rację, że od ostatnich kilku miesięc jest co czytać, mąż mnie lubi uszczęśliwiać "Zwierciadłem", ostatnio jak czytałam listopadowy numer, to stwierdziłam, że to za mądre dla mnie, he he

Mart Ola od kilku dni tak ma, że śpi nagle straszny płacz. najczęściej podejdę powiem ciiiiiiiii poglaskam i zaczyna spać dalej. Dziś spała prawie 4 godziny ale z pół godzinną przerwą w środku właśnie

Summer jasne, że piece są z grzałką ale zamierzamy z nich zrezygnować i żeby miec ciepło będę musiała palić co dzień rano bo piece rozbieramy. Fakt ładne są i klimatyczne ale zabierają mnóstwo miejsca i nieustawne pokoje przez to mam.

reklama
No może tak, wczoraj zjadłam mandarynkę i się już zdążyłam ucieszyć że wszystko jest ok. Od 19 do 19:30 bawiliśmy się na łóżku było fikanie na golaska, potem kąpiel, mleczko, przytulanki i normalnie o 20 usnął bez problemów. Więc może faktycznie jakiś wyskok.

Jadę zaraz po matę edukacyjną którą za 30zł wylicytowałam na allegro i na dodatek okazuje się że laska mieszka 15 minut samochodem ode mnie.

Do góry