Weronka ku pocieszeniu serca, u nas też noce gorsze. Przedtem jadł o 1 i potem 5, a teraz zaśnie o 19, ok.23 woła jeść, a raczej krzyczy na całe gardło. Potem o 1już się kręci, ale ja wyrodna matka jak nie minie 4 godizny to staram się go przeciągnąć i potem ok3 znowu 150 je. A rano nie chce jeśc dopiero ok8 i wtedy jest w stanie wytrzymać ponad 5 godzin i rano tylko 6o zjada. Nic, musimy dać radę;-) A i my od 6 na nogach, oczywiście moich:-)
reklama
marcia331
Fanka BB :)
Oj to widzę że jakiś taki czas jest że te nasze dzieci gorzej sypiają w nocy. Kilka dni temu pochwaliłam Tymka że śpi ładnie z jedną pobudką i to coraz późniejszą no i się zaczęło. Dzisiaj chyba z 5 razy się budził, średnio co 1,5 godziny. Po 3 pobudce wzięłam go do łóżka i tak dotrwaliśmy do 8 z minutami bo ja tylko cyca wyjmowałam, On chwile pociamkał i spał dalej, ale bardzo niespokojnie. Może go brzuszek trochę męczył bo jak się obudził to zrobił taką kupę jakiej jeszcze w życiu nie zrobił. A może to po prostu ten cholerny skok??? Niech on się już skończy bo takiego to jeszcze nie mieliśmy.
Irisson dużo zdrówka dla całej rodzinki. I wszystkim innym chorującym również. Jak ja się cieszę że nas to jakoś na szczęście omija. Tfu, tfu, żebym nie wykrakała tak jak z tym nocnym spaniem....
Irisson dużo zdrówka dla całej rodzinki. I wszystkim innym chorującym również. Jak ja się cieszę że nas to jakoś na szczęście omija. Tfu, tfu, żebym nie wykrakała tak jak z tym nocnym spaniem....
Marcia u nas Laura zaraz wszystko łapie, siostrzenica była na weekend i zaraziła Lulka, a Lulka pociągnęła dalej, ehh coś czuję, że znowu zapalenie oskrzeli się kłania :-(
Weronika mi wszystkie mądre ciotki mówiły tak, jak się budzi częściej w nocy, to znaczy ze potrzebuje więcej zjeść, zrób więcej mleka i zobacz jak Młoda będzie spać, czy w ogóle zje, jak będzie spać podobnie krótko, to znaczy, że skok, u mnie są 3 pobudki, bo widzę, że Nina więcej potrzebuje mleka, w dzień też je częściej, jak rozbiję te wszystkie karmienia na dobę, to ewidentnie widać, że po prostu skubana rośnie wszerz
Weronika mi wszystkie mądre ciotki mówiły tak, jak się budzi częściej w nocy, to znaczy ze potrzebuje więcej zjeść, zrób więcej mleka i zobacz jak Młoda będzie spać, czy w ogóle zje, jak będzie spać podobnie krótko, to znaczy, że skok, u mnie są 3 pobudki, bo widzę, że Nina więcej potrzebuje mleka, w dzień też je częściej, jak rozbiję te wszystkie karmienia na dobę, to ewidentnie widać, że po prostu skubana rośnie wszerz
RatinaZ
o Asia nawet jedno takie mam, bo dostałam próbkę do jakiś leków Lulka, jeju my to z 3stówy już na leczenie wydaliśmy
edit: mam dwa od lat 3, w składzie jest malina, czarny bez, cynk, witamina c,bioflawonoidy, czyli chyba mogę
Kochana ja łykałam to:
*spam* NATURALNY SYROP DLA KOBIET W CIĄŻY 150 G - Domzdrowia.pl
MieMie
A ja się ratuję witaminami i standardowo męczy mnie głównie kichanie. Nie chce mi się dziś iść na spacer na to zimno i mróz. Lila dziś w bujaczku nie umiała usnąć, płakała, płakała, dopiero jak ją wzięłam na karmienie, to usnęła. I chyba dołączę do niej, bo strasznie jestem dziś niewyspana i senna. Czyżby ciśnienie?
Irisson, rozganiajcie te choróbska raz dwa. Macie tyle planów, że szkoda teraz chorować
Summerbaby jesteś tam może? Pamiętam, że w ten wtorek miałaś iść do neurologa w sprawie tych drętwiejących palców. Masz jakieś ciekawe wieści? Jeśli tak, czy mogę prosić na priv?
Idę podrzemać z Lilą, dziś jestem kapciem, a nie człowiekiem.
Irisson, rozganiajcie te choróbska raz dwa. Macie tyle planów, że szkoda teraz chorować
Summerbaby jesteś tam może? Pamiętam, że w ten wtorek miałaś iść do neurologa w sprawie tych drętwiejących palców. Masz jakieś ciekawe wieści? Jeśli tak, czy mogę prosić na priv?
Idę podrzemać z Lilą, dziś jestem kapciem, a nie człowiekiem.
kakakarolina
Jak ja bym chciała mieć kaloryfery .....
Cześć kochane,
Po wczorajszej wieczornej histerii i zjedzenia ledwie 40ml o dziwo całkiem niezła nocka. Tylko dwie pobudki, koło 3, jak tata się kładł spać i nahałasował i koło 4. Spoko, tak mogę funkcjonować
weronkazz, domi, k8libby, marcia Oho, widzę, że nie tylko moja Manita ostatnimi czasy gorzej sypia...Może skoki, może ząbki, kto wie, w każdym razie ja już zaczynam przywykać do nocnego człapania do kołyski i z powrotem. Robię to już autentycznie na wpół śpiąc. U Mani dobre jest jedynie to, że rozbudza się, owszem, ale nie histerycznie, nie trzeba jej wyciągać z kołyski, uspokajać, dawać jeść...Póki co. Mam nadzieję, że tak zostanie, bo jest to do zniesienia ostatecznie. Gorzej jakby tych kilka razy w nocy zaczęła na jedzenie się wybudzać, bo wróciłybyśmy do punktu wyjścia z czasów noworodkowych, a to z pewnością gorzej działałoby na poją psychę;-)
k8libby znaczy, że jest lepiej z usypianiem trochę? Mam nadzieję, że małymi kroczkami dojdziecie do ładu.
irisson zdrówka bidaki:-(!!!!
MieMie ja też na rzęsach od dwóch dni chodzę. Chyba ciśnienie jednak, bo dzisiaj się całkiem całkiem wyspałam, więc powinnam być żywczyk, a ruszam się jak mucha w smole
Ale dzisiaj faktycznie zimno.Rano było -10 na naszym termometrze za oknem. Byłyśmy na spacerze. "Baran" jest czadowy, Mania w samym kombinezonie w nim nie zmarzła, cieplusio miała. Jeszcze raz dzięki za sprzedanie wiedzy o patencie jakim jest śpiwór z owczej wełny!
Mi za to pupsko zmarzło jak diabli. Chyba czas na rajstopy i ciepłe majty
Miłego dnia :*
Po wczorajszej wieczornej histerii i zjedzenia ledwie 40ml o dziwo całkiem niezła nocka. Tylko dwie pobudki, koło 3, jak tata się kładł spać i nahałasował i koło 4. Spoko, tak mogę funkcjonować
weronkazz, domi, k8libby, marcia Oho, widzę, że nie tylko moja Manita ostatnimi czasy gorzej sypia...Może skoki, może ząbki, kto wie, w każdym razie ja już zaczynam przywykać do nocnego człapania do kołyski i z powrotem. Robię to już autentycznie na wpół śpiąc. U Mani dobre jest jedynie to, że rozbudza się, owszem, ale nie histerycznie, nie trzeba jej wyciągać z kołyski, uspokajać, dawać jeść...Póki co. Mam nadzieję, że tak zostanie, bo jest to do zniesienia ostatecznie. Gorzej jakby tych kilka razy w nocy zaczęła na jedzenie się wybudzać, bo wróciłybyśmy do punktu wyjścia z czasów noworodkowych, a to z pewnością gorzej działałoby na poją psychę;-)
k8libby znaczy, że jest lepiej z usypianiem trochę? Mam nadzieję, że małymi kroczkami dojdziecie do ładu.
irisson zdrówka bidaki:-(!!!!
MieMie ja też na rzęsach od dwóch dni chodzę. Chyba ciśnienie jednak, bo dzisiaj się całkiem całkiem wyspałam, więc powinnam być żywczyk, a ruszam się jak mucha w smole
Ale dzisiaj faktycznie zimno.Rano było -10 na naszym termometrze za oknem. Byłyśmy na spacerze. "Baran" jest czadowy, Mania w samym kombinezonie w nim nie zmarzła, cieplusio miała. Jeszcze raz dzięki za sprzedanie wiedzy o patencie jakim jest śpiwór z owczej wełny!
Mi za to pupsko zmarzło jak diabli. Chyba czas na rajstopy i ciepłe majty
Miłego dnia :*
reklama
weronkazzz
tulęTolę
ja już zaczynam przywykać do nocnego człapania do kołyski i z powrotem. Robię to już autentycznie na wpół śpiąc.
ja tez, wlasnie tej nocy przygotowujac mleko wsypalam cala zawartosc odmierzonego pojemniczka do zamknietej butelki