Summerbaby, mnie zaczęły wychodzić garściami równo 3 miesiące po porodzie. Przestały garściami (dalej wychodzą, tyle że dużo dużo mniej), 4 i pół miesiąca po porodzie. Nic nie robiłam, bo zanim się zebrałam do znalezienia czegoś odpowiedniego... jakoś mi ten czas tak zleciał
.
weronka pisze:
śmiejcie się śmiejcie, tolka w noc poślubną dokładnie 7 grudnia zrobiona
No właśnie stąd moja myśl
. Bo jak podałaś, że ślub 7 grudnia, a Tola sierpnióweczka, to tak mi wyszło :-).
A swoją drogą nie ma to jak wstrzelić się z datą ślubu w odpowiedni okres w cyklu
.
weronka pisze:
dobra, szczerze - za 2 lata baaardzo chętnie mogę drugie robić. ale za 2 tygodnie chyba nie
No, zobaczymy...
A ja się strasznie nudzę na spacerach z Tymkiem na tej mojej wsi i myślę i myślę... I wymyśliłam już idealny interes - w związku z tym potrzebuję jutrzejszej wygranej w Totka :-), wymyśliłam też, że najbardziej optymalnie byłoby, gdybym w drugą ciążę zaszła między początkiem czerwca a końcem lipca 2014
. Bąbel II urodziłby się jak Bąbel I miałby 2 lata i 8 miesięcy. Tym razem poszłabym sobie wcześniej na zwolnienie i mogłabym się zajmować Tymkiem jak miałby 2 lata i 3-4 miesiące, a jak Tymek szedłby do przedszkola to Bąbel II miałby 5 miesięcy. No i po porodzie rok z dziećmi. Idealnie :-). To się nazywa planowanie rodziny
. Można po cesarce zachodzić w ciąże po dwóch latach od poprzedniego porodu?
k8libby, jest tyle rzeczy że ciężko wybrać...
Mam jedną, której na pewno nie kupię. Ale brzmisz tak tajemniczo, że boję się napisać
.
Nie mam siły na nic dzisiaj, Tymek mnie wykończy. Mała maruda. Do niedawna leżał - to chciał już koniecznie siedzieć. Teraz ledwo siedzi - to już by chciał chodzić
. Żyć nie daje. Nudzi się jak przez 20 sekund się nic nie dzieje. Niech żyje godzina 20:00 i błogi spokój
. Zaraz zafunduję sobie coś dobrego i obejrzę "Narzeczonego mimo woli" na Dwójce.
Dziewczyny, wygrałam w Totka
24zł w Lotto i 2zł w MultiMulti puszczone na głupa
. Jutro zaszaleję
.