reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

reklama
irisson, albo karmi będzie dobrze:-)

pamelcia, początek jest taki "siula, siiula, siula siula, siuuula mnie bije" i refren "nic tak nie boli jak żona z rana"

Ostatnia edycja:
eh mnie wkurzył, najpierw nie powiedział o antybiotyku, teraz dopiero o tej izbie, chyba lubi mi dawkować emocje :no::no: Asia mąż po karmi już poszedł, sobie po piwko i orbitrek mi składa, tyle mojego, od rana mi gada że chce zupkę dyniową to mu zrobię zaraz

asia ha ha ha myślałam że naprawdę prawie uwierzyłam:-D
irisson do poniedziałku kupa czasu spróbuj na noc jej inhalację zrobic i nawilżyc powietrze u nas podziałało;-)

po kroplach z 15 w końcu teraz zaczęło jej spływać do nosa, nie zalegać gdzieś, gdzie mąż nie mógł w ogóle odciągnąć rano nic :no: amol to ja z dzieciństwa źle wspominam, na sam jego zapach rzygałam jak kot, zresztą u nas to by nic nie pomogło.. ehh Nina ma takie biedne załzawione oczka, ale zjadła spokojnie, bez kaszlenia

reklama
Do góry