kakakarolina
Fanka BB :)
Mart mojej koleżanki syn też niby płakał z głodu i takie ilości wsuwał tylko na rok ważył 17 kg Uwierzę w to że dziecko wcześniej domaga się kolejnego posiłku jak zje za mało ale nie po. Po takiej ilości bardziej bym podejrzewała płacz przejedzeniowy a nie głodowy. Popatrz jak my zjemy pół obiadu to głód przestajemy czuć chociaż na pół godziny możemy znów sięgać do lodówki. Myślisz że dzieci mają inaczej. Jasne że po podaniu 60 można zauważyć że dziecku mało ale po 180 każdy robi jak uważa ja bym nie podała. A napisałam o tym roku bo Maks w życiu tyle nie zjadł nawet w drugim roku życia maks 160 mu robiłam
Gorgusia nie wiem ale wydaje mi się, że tak. Będzie duży pewnie z tego wyrośnie ale może być mu trudniej siadać, raczkować, wstawać. Chude dzieci są ruchliwsze. Mojej koleżanki synek wcześnie zaczął chodzić ok 9 miesiąca do tego byl konkretną kuleczką nogi ma od tej nadwagi jak na beczce prostowane. Uwielbiam go tak smiesznie wyglądają takie krótkie krzywe nózki ale czy on tak samo będzie myślał za kilkanaście lat ...
Gorgusia nie wiem ale wydaje mi się, że tak. Będzie duży pewnie z tego wyrośnie ale może być mu trudniej siadać, raczkować, wstawać. Chude dzieci są ruchliwsze. Mojej koleżanki synek wcześnie zaczął chodzić ok 9 miesiąca do tego byl konkretną kuleczką nogi ma od tej nadwagi jak na beczce prostowane. Uwielbiam go tak smiesznie wyglądają takie krótkie krzywe nózki ale czy on tak samo będzie myślał za kilkanaście lat ...
Ostatnia edycja: