Cześć,
ale u nas dzisiaj mgła i zimno. Jak dzisiaj ubieracie dzieci na spacer?
Ratina kurcze, nie wiem nic o tej poduszce, dopiero sobie na necie podejrzałam jak wygląda, biedna Bianusia. Ale jak ma pomóc to nie ma rady, może tylko na początku jest tak źle, pewnie dzieci później się przyzwyczajają? Wiem co czujesz i tulę mocno, pamiętam jak mi małego naświetlali w szpitalu i był wsadzony do tego "solarium" i nie mógł znieść opaski na oczach i ciągle płakał, ja razem z nim :-( Trzymam kciuki żeby kolejne dni były już lepsze, daj znać czy dzisiaj lepiej już to znosi?
MieMie ty to jestes taka dobra duszka, twoje posty zawsze są takie ciepłe. Tez uważam, ze dużo zrobiłąś, pomogłaś psince, teraz już się nią zaopiekują.
Milionka dlatego nienawidzę lekarzy, co jeden to inna opinia. ja długo miałam dylemat czy odciągać czy nie, mi w szpitalu tez kazali odciągać na maxa i czyścić mastkę i nastraszyli, że jak tego nie będę robić to mały dostanie zapalenia
Inna lekarka kazała nie ruszać wcale, jeszcze inna z kolei odciągać ale delikatnie. Ehhh... Dobrze, ze tego lekarza takiego w porządku macie.
Domi ale mu te placki nagle wyskoczyły? Bo chyba od dawna jesteście na mleku ha?
U nas zmiana mleka się nie powiodła, trzy dni było super, kupka bez wysiłku, a potem też dostał wysypki i zaczął robić rzadkie kupki i przestaliśmy hippa podawać. Idziemy do alergologa bo ten enfamil bezlaktozowy mu nie służy, niech mu jakieś inne mleko zaproponuje.
K8libby super basen