reklama
Mart81
Fanka BB :)
Mój też śpi od 13, po powrocie zostawiłam go na zewnątrz, i dopiero wniosłam gondole do domu, a ten dalej kima. Ciekawe czy się coś w cyckach uzbierało przez ten czas...
hahahaah Asia dobry jest mój wpadł na chwilkę, kupił Laurce podkoszulki w biedronce, dostałam kapcie różowe jak świnka
K8 dobrze wydane pieniądze na dziecko to inwestycja w swoją emeryturę może nas przygarną na starość :-)
K8 dobrze wydane pieniądze na dziecko to inwestycja w swoją emeryturę może nas przygarną na starość :-)
irisson, no myślę, że mogą być nocne cyrki ale przyzwyczai się
Filmiki z basenu
www.youtu.be/AzDkNgFqRyU
www.youtu.be/d_abkcPRRCg
www.youtu.be/Plt10CKcv6o
www.youtu.be/LHF55bI0qPM
www.youtu.be/XmjjAgbtuGE
Filmiki z basenu
www.youtu.be/AzDkNgFqRyU
www.youtu.be/d_abkcPRRCg
www.youtu.be/Plt10CKcv6o
www.youtu.be/LHF55bI0qPM
www.youtu.be/XmjjAgbtuGE
Ostatnia edycja:
K8- super ten basen! I fajnie,że Fifi tak dobrze się tam czuje :-)
My byliśmy dziś na masażu o 15 i to zdecydowanie zła pora dla Kacpra. Był marudny i się denerwował...Następnym razem na 12 idziemy.
Ja w poniedziałek dostałam krwawienia i myślałam,że to @, ale trwało to kilka godzin i minęło A wczoraj z M poszaleliśmy bez płaszczyka i teraz się zastanawiam czy za rok nie będę miała 3 miesięcznego berbecia i ponad rocznego rozrabiaki. Ale jaja by były...chyba bym zwątpiła
Irisson- dobrze,że Laurka ma się lepiej i choroba odpuszcza.
Gdzie jest Dzag?!
My byliśmy dziś na masażu o 15 i to zdecydowanie zła pora dla Kacpra. Był marudny i się denerwował...Następnym razem na 12 idziemy.
Ja w poniedziałek dostałam krwawienia i myślałam,że to @, ale trwało to kilka godzin i minęło A wczoraj z M poszaleliśmy bez płaszczyka i teraz się zastanawiam czy za rok nie będę miała 3 miesięcznego berbecia i ponad rocznego rozrabiaki. Ale jaja by były...chyba bym zwątpiła
Irisson- dobrze,że Laurka ma się lepiej i choroba odpuszcza.
Gdzie jest Dzag?!
Mart81
Jeny, ale tu dzisiaj spokojnie. Mój synuś już śpi wykąpany, a ja zabieram się za sprzątanie w kuchni a następnie muszę się zająć gęsią, która od wczoraj leży w wodzie z solą i czeka na dalszy ciąg.
reklama
kakakarolina
aaa dwójka opanowana. Sama z nimi dziś i jutr o jestem a oni mieli ewidentnie gorszy dzień. Jeszcze kilka takich i w wariatkowie wyląduje. Ale obiad był dwa spacery były kawka u koleżanki była ( niestety z dziećmi) i jest w miarę posprzątane. Czuję sie jak supermen chyba idę się wykąpać a potem wystrzelić w kosmos w celu odreagowanią. Sory że się do was nie odniolę ale dzis nawet jak czytac nie miałam olka prawie nic nie spała.