Asia widzę, że do chłopów mamy b.podobne podejście mój to ma z domu, teść gotował, sprzątał, bardzo lubił dzieci i wszyscy kuzynowie u męża przesiadywali, bo wujek miał dla nich czas ale masz rację, niektórych rzeczy nie widzi, nie domyśla się, więc mu jasno mówię, tego też oczekuję od męża,że mi powie, bo nie wszystko też ja wiem związek to ciągła praca, a zwłaszcza jak są dzieci
reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
hehe Irisson Asia dołączam do klubu heter. Ja to dzis pobiłam wszystko. M przyszedł wczoraj o 3 bo był na walce a ja mu Olę hyc na brzuch o 6 do 9 mogłam odsypiać ;-) i był milutki cały dzień ;-)
kakakarolina
Czyli jak by się spotkali to by mieli na co narzekać a ja właśnie mu mówię, że może od jutra sobie zrobię dwa tygodnie bez węglowodanów jego reakcja: o nieeee to już całkiem nie będziemy nic jeść A tak serio to właśnie nakarmił maksa i kąpie Olkę ja po 3 godzinach snu i piciu całą noc na pewno bym się na to nie zdobyła a i mam obiecane wieczorkiem ;-)
Mój już wykąpał Ulę, zjadła i śpi, a teraz mu kazałam wyłączyć mecz jego ulubionej drużyny bo muszę się uczyć i mi przeszkadza, od czego ma internet i słuchawki, nie? Na piwo ma szlaban bo musi schudnąć do chrzcin z 3 kg żeby się ślubny garniak zmieścić.
karolina, mojego M koledzy wszyscy jak on chodzą jak w zegarku, tylko jeden jest taki niepodporządkowany, przynajmniej takiego zgrywa
karolina, mojego M koledzy wszyscy jak on chodzą jak w zegarku, tylko jeden jest taki niepodporządkowany, przynajmniej takiego zgrywa
Ostatnia edycja:
kakakarolina
jesssusie tylko żeby nie przecztali tego o chodzenie jak w zegarku bo się zbuntują im się musi wydawać że robią wszystko bo chcą i mają inne wyjście a nie że muszą
marta zapomniała trzyma kciuki za rozmowę jeżeli mogę cos doradzić to zapisz sobie to wszystko co chcesz zmienic bo dużo pracy przed wami ale warto zwalczyć. Bo jak przyjdzie kolejne dziecko albo wrócisz do pracy to możesz nie podołać.
summer moj dziadek był całe życie myśliwym a my z bratem strzelalismy z wiatrówki jako bajtle do gazety
a i przepraszam że ostatnio tylko takie krótkie wiadomosci ale nie siadam do kompa pisze tylko z tel. Biorę sie za dekoracje świąteczne chcę w tym roku zrobic trochę rzeczy na aukcje charytatywne i trochę na kiermasz do przedszkola. Pomysłow mam dużo muszę zdążyć ze wszystkim a samo zdobienia plemników mi dwa tygodnie zabiera
marta zapomniała trzyma kciuki za rozmowę jeżeli mogę cos doradzić to zapisz sobie to wszystko co chcesz zmienic bo dużo pracy przed wami ale warto zwalczyć. Bo jak przyjdzie kolejne dziecko albo wrócisz do pracy to możesz nie podołać.
summer moj dziadek był całe życie myśliwym a my z bratem strzelalismy z wiatrówki jako bajtle do gazety
a i przepraszam że ostatnio tylko takie krótkie wiadomosci ale nie siadam do kompa pisze tylko z tel. Biorę sie za dekoracje świąteczne chcę w tym roku zrobic trochę rzeczy na aukcje charytatywne i trochę na kiermasz do przedszkola. Pomysłow mam dużo muszę zdążyć ze wszystkim a samo zdobienia plemników mi dwa tygodnie zabiera
Ostatnia edycja:
M
milionka
Gość
to ja sie dzisiaj wkurzyłam bo moj mnie wczoraj namówił i do 2 oglądalismy film a mały o 8 sie obudził i zabawa mu w głowie a mój M śpi jak kamien więc dalam mu pospać ale o 10 wlecialam obrażona, dzieko mu na rece i padłam i spałam do 13 szok
ja po sukcesie piernika, mam zamiar zrobić pierniczki, mama przepis mi da
Karolina masz rację z tym, że muszą myśleć, że chcą, mój to się chwali w pracy, że z dziećmi ma taki kontakt, jest dumny z nas, bo u niego w robocie to wszyscy jeszcze bezdzietni
Asia a ty kiedy masz te egzaminy?
Milionka do 8 bez przerwy spał? zazdraszczam....
a już wiem, czemu moja ostatnio aż 4 razy się budziła, lewy cycek mi niedomaga i się nie najadała wczoraj wypiłam 3 karmi i dawałam dwa i Młoda w nocy spała od 23:30-4:30, więc cały dzień lecimy na obu cycach...
Karolina masz rację z tym, że muszą myśleć, że chcą, mój to się chwali w pracy, że z dziećmi ma taki kontakt, jest dumny z nas, bo u niego w robocie to wszyscy jeszcze bezdzietni
Asia a ty kiedy masz te egzaminy?
Milionka do 8 bez przerwy spał? zazdraszczam....
a już wiem, czemu moja ostatnio aż 4 razy się budziła, lewy cycek mi niedomaga i się nie najadała wczoraj wypiłam 3 karmi i dawałam dwa i Młoda w nocy spała od 23:30-4:30, więc cały dzień lecimy na obu cycach...
reklama
Spoko karolina, mój otwarcie mówi, że wie, że jest pantoflem A tak na prawdę nie ma tak źle chyba, że go kocham słyszy prawie codziennie, śniadanko, obiad kolacja na stole, wyprane, wyprasowane, no i innych rzeczy chyba też mu nie brak więc chyba takim pantoflem można być
Ja już ustaliłam menu świąteczne, w tym roku ograniczam się tylko do 4 ciast bo wiem, że więcej nie zdążę, a po świętach chrzciny więc trzeba jakoś wyglądać No u nas w tym roku nie będzie choinki tylko girlanada z świeżych gałęzi na schodach i lampki, niestety po przemeblowaniu mieszkania nie ma już miejsca na duże drzewko, ale pierwszej wigilii w tym mieszkaniu mieliśmy choinkę ponad 2 m, piękna była, a kosztowała też pięknie, do dziś pamiętam
irrison, we wt jeden znów kurde 4 h, a potem 23.
Ja już ustaliłam menu świąteczne, w tym roku ograniczam się tylko do 4 ciast bo wiem, że więcej nie zdążę, a po świętach chrzciny więc trzeba jakoś wyglądać No u nas w tym roku nie będzie choinki tylko girlanada z świeżych gałęzi na schodach i lampki, niestety po przemeblowaniu mieszkania nie ma już miejsca na duże drzewko, ale pierwszej wigilii w tym mieszkaniu mieliśmy choinkę ponad 2 m, piękna była, a kosztowała też pięknie, do dziś pamiętam
irrison, we wt jeden znów kurde 4 h, a potem 23.
Ostatnia edycja: