reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

dzien dobry dziewczyny...
chyba niesmialo bede z Wami pisac...
widze ze juz troche razem jestescie wiec wypada sie przestawic ;)
moja historia nie jest zbyt optymistyczna.. w maju stracilam syna, w 21tc. Nastepnie przeszlam przez 3 ciaze biochemiczne... i kiedy juz odpuscilismy.. kiedy juz zaczelam myslec ze macierzynstwo nie jest mi pisane...
zobaczylam II kreski... radosci nie bylo. Ciaze biochemiczne nauczyly mnie pokory. Pierwszy test robiony w 26dc, drugi w 29...
Po drodze zaliczylam plamienia... i juz myslalam ze znowu zycie ze mnie zazartowalo okrutnie...ale poki co wszystko jest wporzadku..
w srode mam wizyte u ginekologa po skierowanie do kliniki prenatalogii i genetyki.... boje sie przeokrutnie..
blogie 9 miesiecy to bajka nie dla mnie.. kazdy dzien okupiony jest strachem..
ale wierze. I staram sie przyzwyczajac do mysli ze MOZE tym razem bedzie mi dane...

strasznie trzymam kciuki za wszystkie plamiace mamy...
i gratuluje!!

mgd zycze Ci zeby Twoje szczescie z Toba zostalo... rozumiem Twoj strach, ja nie stracilam swojej pociechy, to moja pierwsza ciaza ale po latach walki boje sie kazdego dnia ze moje szczescie odejdzie...
Trzymam kciuki za 9 nudnych miesiecy :)

reklama
Ilona,dziekuje za swiatelko :tak:
niestety szczesliwa ciaza i zamartwianie sie o rozstepy juz nie dla nas ;) no ale.. nie ma tego zlego

u nas ciaze biochemiczne byly efektem zlego plemniorka.. badania mialam robione zaraz po porodzie. Nastepne byly w...sierpniu. I sie okazalo ze maz mial dosc sporo plemnikow o zlej budowie, szczescie w nieszczesciu ze reszta parametrow byla ok.
ostatnia CB mialam w tamtym miesiacu. Po spoznionej @ i pozytywnych testach wszystko polecialo..ehh zycie..
teraz czekaja nas czeste wizyty u specjalistow z prenatalogii i genetykow..

mgd- tak to prawda wszytskie ciąże biochemiczne to wina niestety robaczków...... u mnie było identycznie, miesiąc temu pare dni po terminie @ nagle temperatura spadła i poleciało wszystko ale ja wiedziałam ze tak bedzie, ponieważ najpierw zrobiłam w dniu @ test i kreseczka była bardzo jasna 2 di póżniej powinna być juz wyrażna a była identyczna wiec poszłam na bete a beta wynosiła tylko 11 i po 2 dniach poleciało wszystko...... byłam u lekarza wszystko sie oczyściło i kazał dalej działać i brać od połowy cyklu luteinę ......wieć zaczęłam brać po owulce ale tak naprawde miałam juz jej nie brać bo ostatnie przytulanie było 2 dni przed owu i byłam na 1000000000000% pewna ze nie zajdę ze robaczki nie przetrwają ale coś mnie tknęło i brałam no i bach..... 3 dni przed @ wyszła bladziocha a teraz mam piękne kreseczki, mam nadzieje ze ta luteina pomogła, poza tym czytałam ze po poronieniu zajścię w ciążę sie zwiększa wiec może to tez miało na to wpływ ze sie teraz udało !!!!!!!!!
no ale najważniejsze aby było wszystko dobrze, ze zobaczymy przed świętami jeszcze malutkie serduszka !!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak:

Witam się pięknie :)
Wszystkim serdecznie gratuluję :tak: i życzę szczęśliwych 8/9 miesięcy :-D

Mam nadzieję, że dołączę do Waszego grona, bo dziś ujrzałam co prawda bladą ale drugą czerwoną kreseczkę na teście ciążowym :-D

Jestem mamą Radka z sierpnia 2010 i miło by mi było kolejny raz zostać sierpniówką :tak:
Pozdrawiam :-)

Ostatnia edycja:
Witam
Ja dzis zrobilam test "dogital" i wyszlo mi tydzien 5+:tak::tak: nie robie jeszcze suwaczka bo pisze tez na innym forum a tam sie jeszcze nie chwale:sorry:
Witam nowe przyszle mamusi i gratuluje dwoch kreseczek:tak:

Karola, black_opal gratulejszyn!! No widze rosniemy w sile :D
Karola witam kolezanke z wiatrakowa ;)

reklama
Do góry