reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

Błonka witam i gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!! juz widziałaś pęcherzyk suuper !!!!! a to było w poniedziałek?????? bo tak zastanawiam sie czy coś zobaczę we wtorek......:happy2:
4 lata ????? naprawdę długooo, !!!!!!! były jakieś konkretne przyczyny nie powodzeń?????????????
Katjusza super pomysł ale wiesz co???????? może załóż osobny pod wątek z POMOCĄ ..... dziewczyny od razu wejdą i beda miec czysto na białym a tutaj bedą sie musiały cofać i szukać tego, a tam bedzie na swoim miejscu :) :-D Ja juz założyłam wątek z wizyt naszych :)

reklama
Błonka witam i gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!! juz widziałaś pęcherzyk suuper !!!!! a to było w poniedziałek?????? bo tak zastanawiam sie czy coś zobaczę we wtorek......:happy2:
4 lata ????? naprawdę długooo, !!!!!!! były jakieś konkretne przyczyny nie powodzeń?????????????
Katjusza super pomysł ale wiesz co???????? może załóż osobny pod wątek z POMOCĄ ..... dziewczyny od razu wejdą i beda miec czysto na białym a tutaj bedą sie musiały cofać i szukać tego, a tam bedzie na swoim miejscu :) :-D Ja juz założyłam wątek z wizyt naszych :)

Serce to były najdłuzysze 4 lata w moim zyciu, stwierdzono u mnie PCO i brak owilacji.. ale nawet kiedy po lekach owulacje byly nie udawalo sie... potem stwierdzono hiperandrogenizm i w styczniu mialam miec laparoskopie z elektrokauteryzacja by uporzadkowac jajniki itp... no i odpuscilam.. bralam tylko clostylbegyt na owulacje zeby nie miec pretensji do siebie ze odpuscilam calkiem.. no i .. udalo sie.. to był SZOK!! po latach leczenia drogimi lekami, po nieudanych inseminacjach stal sie cud :)

się robi się :-)

Błonka naprawdę nie wyobraźam sobie nawet teraz WASZEGO szczęście !!!!!!!!!!!!! BRAWO !!!!!!!!!! :tak:
Kurcze tak to własnie jest..... jak sie nie chce to sie ma a jak sie strasznie chce to takie cyrki po drodze wychodzą !!!! ale ważne ze sie udało....bo to Wasze pierwsze dzieciątko , bo innego suwaczka nie widzę :) teraz bedzie juz tylko z górki :)
Katjusza no i o to chodziło :-D

pierwsze pierwsze :)
strasznie sie boje nie wiem czy Wy mamy tez tak macie... nie widzialam jeszcze dzidziusia tylko pecherzyk i boje sie pustego jaja albo ze serduszka nie bedzie itp... teraz sie zastanawiam czy beta dalej rosnie, ciegle sie boje ze cos pojdzie nie tak..
ja mysle ze zobaczysz juz cos na usg we wtorek, ja bylam na pierwszym usg rowno w 5 tygodniu :)

Błonka - tak ma każda matka-uwierz !!!!!! Ja także sie boję, bo za mną i puste jajo, i obumarcie dzieciątka i biochemiczna i sie boję teraz jak pieron, ale wiem ze to nie pomaga maluszkowi , te moje nerwy,dlatego myslę pozytywnie a raczej staram sie :-) Trzeba wierzyć kochana :):):):) ;-)

Błonka - nie możesz tak myśleć, ciąża to 9 miesięcy ciągłych badań na coś (a to serduszko, a to przezierność, a to cukrzyca i tak dalej), jak się będziesz ciągle martwić to oszalejesz! :-) poprostu trzeba założyć że będzie dobrze i do przodu! Pamiętaj, że nastawienie i nastrój mamy w ciąży odgrywają też dużą rolę w późniejszym życiu dzieciaczka :-) Wiadomo, trudno tak zupełnie się odstresować (ja też czekam na serduszko nak na szpilkach) ale przynajmniej trzeba uważać, żeby się nie nakręcać ;-)

katjusza w ktorym tygodniu juz jestes? jak czekasz na serduszko to sam poczatek :) obstawiam kolo 5?
ilona24 , katjusza77 dzieki Wam za słowa otuchy :) nie pozostaje nic innego jak cierpliwie czekac, zdrowo jesc i gadac do brzucha zeby zdrowo rósł :)

Mnie wychodzi dziś ze kończę 5 tydzien... ale to z kalkulatora internetowego, a z wykresu npr wychodzi ze maleństwo ma 18 dni, czyli w sumie we wtorek jak bede na usg bedzie to akurat 3 tydzien czyli 5 tydzien według OM :tak: hehe wiem pokopane to jest strasznie :) ale według usg bede wstawiać chyba suwaczek, tak bedzie najlepiej :)

reklama
Do góry