reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

Karola a pytanko mam. Pierwsza ciaza byla w holandii?? Ja wlasnie zarejestrowalam sie do programu Moeders voor Moeders..znasz??
Blonka ja sie na razie trzymam z daleka od ogladania.. ;) zreszta mam wszystko z pierwszej ciazy..nie zdazylam uzyc :(

reklama
Mdg gdzie mieszkach w holandii?? Nie slyszalam o tym programie:no: Piewsza ciaze cala prowadzilam w hol i jestem zadowolona:tak:

to ja tez sie pochwale tescikiem:tak::-D w tym przypadku 3+ oznacza ponad 5 tydzien:tak:

Załączniki

• _home_www_s0.zmniejszacz.pl_DSCF1704_zmniejszacz-pl_73424.jpg
    _home_www_s0.zmniejszacz.pl_DSCF1704_zmniejszacz-pl_73424.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
witam black_opal :) gratulację
no i dla Ciebie Karola !!!!! :)))))
Błonko super wózeczek :tak: podoba mi sie !!!!!!! Ja mam juz od lutego upatrzony jeden, na razie tylko ten mi sie podoba :) http://allegro.pl/raf-pol-wozek-fenix-3w1-gleboki-spacer-fotelik-i1947414687.htmlno i ten kolor zielony co na zdjęciu głownym :tak: ale na razie boje sie patrzeć te wszystkie cuda....... jak zobaczę serdunio może wtedy popatrze sobie :)

Ja uciekam
do poniedziałku :) bo nie wiem czy jutro wpadnę, chyba ze sie tylko przywitam :)
miłego wieczorku :-)

Ostatnia edycja:
ilonka strona sie nie otwiera :(
ja ogladam i probuje sie nastawiac optymistycznie, chce sie cieszyc tymi poczatkami i odciagnac uwage od martwienia...

Karola jestem z Almere :)
Tu masz linka do strony Home Page
Program jest bardzo fajny. Od 6 do 16tc mozna oddawac mocz, z ktorego pozyskuje sie genadrotopine do produkcji pregynylu. Cel zacny. Dzieki naszym "siuskom" wiele kobiet ma szanse stac sie matkami..
Wyglada to tak ze dostajesz takie specjalne bidony,do ktorych sikasz ;) i raz w tygodniu jak sie zapelnia wystawiasz je przed drzwi. Rano kierowca je zabiera i zostawia nowe puste. Cala akcja jest bardzo anonimowa. Polecam.
A tescik piekny :D ja robilam sikanca bo po ostatnich biochemicznych historiach chcialam widziec natezenie kreski ;)
Ilona sliczny wozek :) tyz mam zielony :)

Witam wszystkie Ciężaróweczki :-)

Jak wam mija weekend? Ja od dwóch dni strasznie śpiąca jestem, właściwie to prawe całe dwa dni przespałam :cool: Muszę się wyspać na zapas, bo od poniedziałku wracam do pracy po l4.

Też mam tak jak pisałyście, ciągle się martwię czy wszystko będzie ok. Jeszcze tydzień do wizyty :-)

reklama
Witajcie!
Ja też chciałabym do was dołączyć, w czwartek zobaczyłam na teście dwie kreseczki, a termin ok. 5 sierpnia.
Będę drugi raz sierpniówką :-). To moja trzecia ciąża, i jestem z lekka przerażona ale gdzieś w środku bardzo się cieszę :tak:

Do góry