reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

Karola a pytanko mam. Pierwsza ciaza byla w holandii?? Ja wlasnie zarejestrowalam sie do programu Moeders voor Moeders..znasz??
Blonka ja sie na razie trzymam z daleka od ogladania.. ;) zreszta mam wszystko z pierwszej ciazy..nie zdazylam uzyc :(

reklama
Mdg gdzie mieszkach w holandii?? Nie slyszalam o tym programie:no: Piewsza ciaze cala prowadzilam w hol i jestem zadowolona:tak:

to ja tez sie pochwale tescikiem:tak::-D w tym przypadku 3+ oznacza ponad 5 tydzien:tak:

Załączniki

• _home_www_s0.zmniejszacz.pl_DSCF1704_zmniejszacz-pl_73424.jpg
    _home_www_s0.zmniejszacz.pl_DSCF1704_zmniejszacz-pl_73424.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 68
Ostatnia edycja:
witam black_opal :) gratulację
no i dla Ciebie Karola !!!!! :)))))
Błonko super wózeczek :tak: podoba mi sie !!!!!!! Ja mam juz od lutego upatrzony jeden, na razie tylko ten mi sie podoba :) http://allegro.pl/raf-pol-wozek-fenix-3w1-gleboki-spacer-fotelik-i1947414687.htmlno i ten kolor zielony co na zdjęciu głownym :tak: ale na razie boje sie patrzeć te wszystkie cuda....... jak zobaczę serdunio może wtedy popatrze sobie :)

Ja uciekam
do poniedziałku :) bo nie wiem czy jutro wpadnę, chyba ze sie tylko przywitam :)
miłego wieczorku :-)

Ostatnia edycja:
ilonka strona sie nie otwiera :(
ja ogladam i probuje sie nastawiac optymistycznie, chce sie cieszyc tymi poczatkami i odciagnac uwage od martwienia...

Karola jestem z Almere :)
Tu masz linka do strony Home Page
Program jest bardzo fajny. Od 6 do 16tc mozna oddawac mocz, z ktorego pozyskuje sie genadrotopine do produkcji pregynylu. Cel zacny. Dzieki naszym "siuskom" wiele kobiet ma szanse stac sie matkami..
Wyglada to tak ze dostajesz takie specjalne bidony,do ktorych sikasz ;) i raz w tygodniu jak sie zapelnia wystawiasz je przed drzwi. Rano kierowca je zabiera i zostawia nowe puste. Cala akcja jest bardzo anonimowa. Polecam.
A tescik piekny :D ja robilam sikanca bo po ostatnich biochemicznych historiach chcialam widziec natezenie kreski ;)
Ilona sliczny wozek :) tyz mam zielony :)

Witam wszystkie Ciężaróweczki :-)

Jak wam mija weekend? Ja od dwóch dni strasznie śpiąca jestem, właściwie to prawe całe dwa dni przespałam :cool: Muszę się wyspać na zapas, bo od poniedziałku wracam do pracy po l4.

Też mam tak jak pisałyście, ciągle się martwię czy wszystko będzie ok. Jeszcze tydzień do wizyty :-)

reklama
Witajcie!
Ja też chciałabym do was dołączyć, w czwartek zobaczyłam na teście dwie kreseczki, a termin ok. 5 sierpnia.
Będę drugi raz sierpniówką :-). To moja trzecia ciąża, i jestem z lekka przerażona ale gdzieś w środku bardzo się cieszę :tak:

Do góry