reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

Zdjęcie0101.jpg

to ja sie pochwale jeszcze moimi pierwszymi w zyciu testami z 2 kreskami :) prawie nie widoczne ale jak ktos chce bardzo to zobaczy tam 2 krechy :p

reklama
Błonka na to wychodzi ze Twoje maleństwo ma juz 3 tyg :) no ja kochana widzę II piękne krechy jak nic !!!!!!!!!!!!!!!
ja sobie codziennie patrze na swoje testy !!!!! !!!!!!!!!!!!!! :-D
a to moje II kreseczki ( zapakowane w test, bo kupowałam takie same paseczki na allegro) robione 2 dni po terminie @ :) wczesniej takie jaśniutkie wychodziły :)

test2.jpg

katjusza w ktorym tygodniu juz jestes? jak czekasz na serduszko to sam poczatek :) obstawiam kolo 5?

Błonka - jak wcześniej pisałam, trudno narazie orzec ponieważ nie zdążyła mi wrócić miesiączka po poprzednim porodzie (karmiłam), beta ma w tym okresie wielkie widełki, więc pokazuje między 3 a 5 tygodniem, na usg widać pęchcerzyk ale nie ma ASP (akcji bicia serca) co wskazuje, że (jeśli ciąża się prawidłowo rozwija) będzie to bliżej 3 tygodnia.

Dziewczynki sliczne te Wasze testy,jej ja tez juz chce byc w ciazy ...:-D ale Wam marudze :-p

Ilonko a jak sie czujesz ? Mnie cos lapie przeziebienie i katar sie pokazal brrrr

Edytka- ja czuje sie juz lepiej, nadal jemy tony czosnku,miodu cytryny,ale nie zaszkodzi:) ale mały coraz gorzej :(
zdrówka zycze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i ty juz nie długo bedziesz chwalić sie testem :tak: trzymam kciuki :-)

Oby Jasiowi szybko przeszlo,bo najgorzej jest jak dziecko choruje a Ty jeszcze w Blogoslawionym stanie a maz daleko :sorry2:
Ja tez zdrowka zycze !!!!!;-)

dzien dobry dziewczyny...
chyba niesmialo bede z Wami pisac...
widze ze juz troche razem jestescie wiec wypada sie przestawic ;)
moja historia nie jest zbyt optymistyczna.. w maju stracilam syna, w 21tc. Nastepnie przeszlam przez 3 ciaze biochemiczne... i kiedy juz odpuscilismy.. kiedy juz zaczelam myslec ze macierzynstwo nie jest mi pisane...
zobaczylam II kreski... radosci nie bylo. Ciaze biochemiczne nauczyly mnie pokory. Pierwszy test robiony w 26dc, drugi w 29...
Po drodze zaliczylam plamienia... i juz myslalam ze znowu zycie ze mnie zazartowalo okrutnie...ale poki co wszystko jest wporzadku..
w srode mam wizyte u ginekologa po skierowanie do kliniki prenatalogii i genetyki.... boje sie przeokrutnie..
blogie 9 miesiecy to bajka nie dla mnie.. kazdy dzien okupiony jest strachem..
ale wierze. I staram sie przyzwyczajac do mysli ze MOZE tym razem bedzie mi dane...

strasznie trzymam kciuki za wszystkie plamiace mamy...
i gratuluje!!

reklama
witaj kochana zapalam światełko dla twojego synka
[*] Będe mocno trzymać kciuki za Ciebie......!!!!!!!! ale wiem o czym piszesz, no niestety łatwo nie jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!! zawsze bedzie strach !!!!!!!!!! moja ciąża z synkiem była idealna, nawet przez myśl mi nie przeszło ze w każdej chwili tak naprawde wszystko moze runąć, a teraz...... juz tak błogo nie bedzie jak i u Ciebie,ale trzeba też myslęc pozytywnie aby nie ześwirować tak naprawdę, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
robiłaś jakies badania po tych ciążach biochemicznych?????? kiedy była ostatnia?/

Do góry