reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

Zdjęcie0101.jpg

to ja sie pochwale jeszcze moimi pierwszymi w zyciu testami z 2 kreskami :) prawie nie widoczne ale jak ktos chce bardzo to zobaczy tam 2 krechy :p

reklama
Błonka na to wychodzi ze Twoje maleństwo ma juz 3 tyg :) no ja kochana widzę II piękne krechy jak nic !!!!!!!!!!!!!!!
ja sobie codziennie patrze na swoje testy !!!!! !!!!!!!!!!!!!! :-D
a to moje II kreseczki ( zapakowane w test, bo kupowałam takie same paseczki na allegro) robione 2 dni po terminie @ :) wczesniej takie jaśniutkie wychodziły :)

test2.jpg

katjusza w ktorym tygodniu juz jestes? jak czekasz na serduszko to sam poczatek :) obstawiam kolo 5?

Błonka - jak wcześniej pisałam, trudno narazie orzec ponieważ nie zdążyła mi wrócić miesiączka po poprzednim porodzie (karmiłam), beta ma w tym okresie wielkie widełki, więc pokazuje między 3 a 5 tygodniem, na usg widać pęchcerzyk ale nie ma ASP (akcji bicia serca) co wskazuje, że (jeśli ciąża się prawidłowo rozwija) będzie to bliżej 3 tygodnia.

Dziewczynki sliczne te Wasze testy,jej ja tez juz chce byc w ciazy ...:-D ale Wam marudze :-p

Ilonko a jak sie czujesz ? Mnie cos lapie przeziebienie i katar sie pokazal brrrr

Edytka- ja czuje sie juz lepiej, nadal jemy tony czosnku,miodu cytryny,ale nie zaszkodzi:) ale mały coraz gorzej :(
zdrówka zycze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i ty juz nie długo bedziesz chwalić sie testem :tak: trzymam kciuki :-)

Oby Jasiowi szybko przeszlo,bo najgorzej jest jak dziecko choruje a Ty jeszcze w Blogoslawionym stanie a maz daleko :sorry2:
Ja tez zdrowka zycze !!!!!;-)

dzien dobry dziewczyny...
chyba niesmialo bede z Wami pisac...
widze ze juz troche razem jestescie wiec wypada sie przestawic ;)
moja historia nie jest zbyt optymistyczna.. w maju stracilam syna, w 21tc. Nastepnie przeszlam przez 3 ciaze biochemiczne... i kiedy juz odpuscilismy.. kiedy juz zaczelam myslec ze macierzynstwo nie jest mi pisane...
zobaczylam II kreski... radosci nie bylo. Ciaze biochemiczne nauczyly mnie pokory. Pierwszy test robiony w 26dc, drugi w 29...
Po drodze zaliczylam plamienia... i juz myslalam ze znowu zycie ze mnie zazartowalo okrutnie...ale poki co wszystko jest wporzadku..
w srode mam wizyte u ginekologa po skierowanie do kliniki prenatalogii i genetyki.... boje sie przeokrutnie..
blogie 9 miesiecy to bajka nie dla mnie.. kazdy dzien okupiony jest strachem..
ale wierze. I staram sie przyzwyczajac do mysli ze MOZE tym razem bedzie mi dane...

strasznie trzymam kciuki za wszystkie plamiace mamy...
i gratuluje!!

reklama
witaj kochana zapalam światełko dla twojego synka
[*] Będe mocno trzymać kciuki za Ciebie......!!!!!!!! ale wiem o czym piszesz, no niestety łatwo nie jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!! zawsze bedzie strach !!!!!!!!!! moja ciąża z synkiem była idealna, nawet przez myśl mi nie przeszło ze w każdej chwili tak naprawde wszystko moze runąć, a teraz...... juz tak błogo nie bedzie jak i u Ciebie,ale trzeba też myslęc pozytywnie aby nie ześwirować tak naprawdę, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
robiłaś jakies badania po tych ciążach biochemicznych?????? kiedy była ostatnia?/

Do góry