Witajcie kochane, mała jeszcze śpi, jesteśmy po śniadaniu, M poszedł biegać z psem a potem na siłkę idzie. Ma za cel zmieścić się na chrzciny w swój wypasiony ślubny garnitur od H. Bossa, który był droższy niż moja sukienka ślubna

Ale, że znów nażarliśmy się na śniadanie to chyba kiepsko mu będzie biegać

Dziękuje dziewczyny za miłe słowa, no lubię mieć pełną listę zadań i wyzwań, w ogóle jestem typ zadaniowy po mamie, jak się skończą egzaminy i o ile je zdam to pewnie mnie dopadnie dołek bo zawsze tak mam.
domi, ale fajnie z tą nauką, ja czasami uczę M geografii czy historii,bo on umysł ścisły po mat - infie, a mówi, że nie chce przed dzieckiem na nieuka wyjść. Robię mu sprawdziany ze stolic, nawet na kompie sobie taki robi, opowiadam o historii, no. jakiś wydarzeniu ale tak od kuchnie który król był gejem, psychicznie chory

, czy o życiu prywatnym Pilsudckiego, no i rozpoznajemy drzewa. Mój tata chociaż jest prawnikiem, ma ogromną wiedzę z geografii i zawsze nas z siostrą odpytywał z drzew, rzek jak gdzieś jeździliśmy, szczytów górskich itd.
doti, to ja Cię podziwiam, ja mam powera, ale za pysznę jedzonko M doceni, pocałuje, kwiatka przyniesie, teściowa to zawsze mnie wychwala pod niebiosa, chwali się mną,a Ty kochana co masz wiedźmę, a ten jej tekst o ziemniokach mnie rozwala - masa buraczana i tyle. Pewnie, że najlepiej byłoby sie wyprowadzić ale skoro na razie nie możesz to popracuj nad sobą, musisz zyskać pewność siebie, moim zdaniem konieczne byłyby tu i leki i psychoterapia. W moi otoczeniu ludziom taka kombinacja pomogła, bardzo Ci kibicuje
dzag, zapraszam na Bronowice tu dzień dłuższy i słońce zawsze świeci

Weźmiemy psiury i przejdziemy się na Rydlówke, szlakiem starych Bronowic z Wesele Wyspiańskiego, kocham tą sztukę, mam nawet oryginalny Bronowicki strój ludowy, siostrą sobie kupiła za 1000 zł

, ale jest piękny!
gorgusia, super, super, super, jeszcze Cię Kacperek zaskoczy. My też byliśmy o 15 na spacerze, ważne, że był
emka, witaj, też jesteś w trakcie aplikacji?
irisson, moja Gruba też jadła dziś dwa arzy w nocy

. 19, 2.30, 5 i 8.
Dobra zabieram się do nauki póki Gruba śpi, pogoda piękna trzeba spacerek zaliczyć.