Hej dziewczyny!
Mam dzisiaj powera, mieszkanie posprzątane, pranie zrobione, zmywarka walczy z brudnymi naczyniami! Byliśmy już godzinkę na spacerze, zrobiłam po drodze zakupy i dziś na obiad faszerowana papryka – to będzie debiut, mam nadzieję że się uda!
No i ściągnęłam fajną aplikację ze strony Rossmanna i zrobiłam piękny photobook ze zdjęciami Bruno dla mojej siostry, mają fajną opcję robienia kartek – zrobię Bruno świąteczną fotę i zrobię takie kartki na święta w tym roku! Energia mnie dziś rozsadza!
Ja oczywiście też miala Euvax i Prevenar, na szczęście nie te serie. Uczciwość w ty kraju nie istnieje, promuje się cwaniactwo i tzw. spryt… przykre że kosztem dzieci.
My jesteśmy na Hipie od samego początku, młody dostał go już pierwszego dnia w szpitalu i zdecydowaliśmy kupić do domu takie samo. Podjada raz dziennie na noc, chyba mu smakuje ;-)
cornelka, u nas też ślinienie na maksa - myślisz że to już zęby??? mój chrześniak miał pierwszego zęba w drugim miesiącu życia a jego siostra w trzecim... to w sumie nic fajnego, mleczaki szybko im potem wylatywały, trzeba było ich bardzo pilnować z myciem itd.
asia85, jak się czujesz? Mam nadzieję że antybiotyki pomogły.
milionka super! coraz więcej kaski!
Idę poczytać inne wątki, pa