reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Cześć dziewczęta :),

U nas dziś miesięcznica, już 3 miesiące :-)

Mania dosypia po ekspresowym spacerze w deszczu (oj, nie znoszę!), mam nadzieję, że trochę podrzemie, bo strasznie mało dzisiaj od 6 rano spała, może ze 20 min tylko, a dziecię moje jak niewyspane to straszliwie marudne;-)

U nas kolejna przespana noc:-D Od 20 do 6 rano!
Nie pieję już, coby nie zapeszyć.

dzag naprawdę nie stresuj się szczepieniami. Będzie dobrze. Pierwszą serię Tymek zniósł ok, drug a też zniesie. Generalnie staram się być daleka od tej szczepionkowej paranoi, choć przyznam, że dzięki temu forum mnie też dotyka:dry: Jestem z tych naiwnie wierzących, że to jednak dla dobra naszych dzieci i tyle.

To dzielimy się tą dzisiejszą 6 dziewczyny?:cool2:

summerbaby ha! Bruno mistrz! 11 godzin piękny wynik. Oby mu w krew weszło takie spanko:tak:

cornelka my jesteśmy na Hippie Combiotik BIO od początku, od pierwszej doby, z przerwą na HA i spisuje się świetnie. Małej służy. Kupki raz dziennie odpowiednio luźne, żółte, grudkowate, zero problemów z brzusiem, bączki umiarkowane. Naprawdę Hippa polecam, z czystym sumieniem, choć wiem, że różne mleka różnie się sprawdzają u dzieci. Mam nadzieję, że uda się Wam bezproblemowo przejść na laktozowe mleczko. Nam poszło gładko:tak:

marcia widzę, że jedziemy na jednym wózku ;-) U mnie też ostatni okres był 6 października i powinnam dostać w ostatnią niedzielę wg "zwyczajnych", przedciążowych cykli. Szczerze przyznam, że mam trochę stracha, bo poszaleliśmy w drugiej fazie cyklu. Byłyby jaja :-p

milionka współczuję, bidulka:-( Wiem co czujesz, bo sama jestem mistrzem nietrafionych prezentów, a strasznie lubię innych obdarowywać...Kiedy widzę, że coś nie gra bardzo mnie to przygnębia.

gorgusia kciuki zaciśnięte!!! Będzie dobrze!:tak:

Olga 2 kg mięsa na pierogi?! :-D Bomba, nie jesteś detalistką widzę:-) Daj znać jak poszło i ile wyszło, bo że będą dobre, to jestem pewna:cool2:

gosha gratuluję i Tobie przespanej nocy, pięknie:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
sorry kakarolina, gdzieś mi umknął :)

Kurde, na basen mieliśmy iść z Fifolem, a tu okres się pojawił ZNOWU.

To wystawianie na allegro, to ciężka praca, wczoraj 8h mi to zajęło, a jeszcze nie wszystko, nawet w połowie drogi nie jestem...

No to widzę, że ślininie nie tylko u nas. Maciejowi tak się leje z buźki, że body lub koszulkę czasami ma do połowy mokrą i tak co chwila zmieniamy:-)

domi, k8libby, cornelka, summerbaby dobrze, że nie jesteśmy same z wiecznie cieknącą śliną :szok: Mania po kilka śliniaków dziennie zużywa. Fakt, że część przez ulewanie, ale ślinotok wieńczy dzieło nasączania:cool2:

Milionka mogłabyś wrzucać np co drugi dzień o zbiórce, komu i dlaczego, bo są osoby, które tu rzadko zaglądają a może też chciałyby pomóc.
myślę, że nikt tego jako spamu nie potraktuje.
miłego dnia wszystkim

reklama
marcia, antybiotyk już działa, ale muszę te 7 dni wiadomo brać. No nic jak mus to mus. No daj zdjęcia tej waszej daczy:-D

Olga, no moja mama standardowo robi z takiej ilości mięsa, potem zamrażmy, trochę daje tu trohcę tam. Ja chociaż uważam, że dobre gotuje to pierogi rzadko robię bo tu nie dościgniąnym wzorem jest moja mama, idealnie cienkie ciato, pięknie zlepione, fantazyjne i zupełnie tradycyjne farsze, nie wchodzę w jej działkę.

A ja idę pierwszy raz od maja na kontrolę do dentysty i ściąganie kamienia, mój M ostatnio wydał u dentysty 1000 zł więc już się boje ile ja zapłacę:no:

U nas ze snem rożnie, raz prześpi cała noc, raz jedna pobudka, ale zawsze po porannym karmieniu pośpi do 9, 9.30 i to jet mój czas.

A gruba nadal jak nic, ale jak ma nie być jak wczoraj zjadła 120 ściągnięte na czas mojego wyjścia, potem za pół h ja wróciłam i opróżniła dwa cyce, a o 3 w nocy znów chciała jeszcze:szok:

Do góry