reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Asia! Blisko coraz bliżej, idziesz jak burza :-)

Aia - zuch masz córcię, fajnie że tak dobrze zniosła zmianę miejsca :tak:

Mój syn Bruno zasnął wczoraj o 18 i zamiast uciąć sobie godzinną drzemkę to spał do teraz.... całe 11 godzin!!!! Ja byłam przewidująca i też położyłam się o 20 żeby jakoś funkcjonować z tym bąblem, nawet się wyspałam:laugh2::-)

doti... nie wiem jak Ty dajesz radę... notoryczny brak snu to musi być koszmar!!!

reklama
Summerbaby- wow! Szalony Bruno! U nas spanie ciągiem 4h to ogromny wyczyn...
Druga noc Kacpra w swoim łóżeczku zaliczona. Będzie dobrze.
Asia- gratuluję końca wykładów.

Dziewczyny-jadę do Poznania w sprawie mojego biznesu. Proszę o kciuki! Za mnie i za moich chłopaków,bo sami zostali na cały dzień.

gorgusia, trzymam mocno :)
doti, współczuję Ci strasznie... jak tu znaleźć wyjście z tej sytuacji..? jesteś bardzo dzielna... i masz mnóstwo siły, ale jak długo to może trwać? trzymam kciuki żeby jak najszybciej się coś zmieniło i Milenka zaczęła przesypiać noce... moja Hania śpi od 8 wieczór, Natalia od 9.30, i w sumie już bym mogła wtedy się kłaść... a Hania budzi mi się potem o 4-5 i nie chce już być w łóżeczku tylko ze mną i mi przez to niewygodnie i denerwuję się tym, a nie powinnam patrząc na to jak mają inni... bo potem jeszcze przysypiamy do 8 rano... a i tak się zwlec nie mogę...

uwaga, robię dziś pierogi z mięsem. pierwszy raz w życiu w ogóle pierogi i pierwszy raz w życiu mięsny farsz. mięsa mam dwa kilo :p jak zawsze hurtowo. ciekawe jakie mi to wyjdzie o ile wyjdzie...

Summerbaby…Kochana normalnie zazdroszczę…co ja bym dała za 6h nieprzerwanego snu, a Ty 11h…JJsuper masz
Doti Ty się trzymaj Kochana…dzielna jesteś..
Gogusia &&&&&&&& trzymamy..ja i Bianka moja J
Olga mogłabyś poczęstować tymi pierogami

Kochane niech mi któraś wyśle nr konta Milionki..pisałam do niej ale jej nie ma, a jak mi któraś z Was przekaże to od razu zrobię przelew J

Ja na długi weekend byłam w Łodzi z całą rodzinką i nie mialam czasu pisać bo wszyscy chcą Biankę oglądać i Nas odwiedzali…
Ale się od rana wkurzyłam tą szczepionką…przepraszam,że tak niecenzuralnie pisałam w temacie o szczepieniach,ale zirytowałam się strasznie…a właśnie jeszcze staram się Małą uśpić,żeby móc się wykąpać..a ona twardo od 4 rano buszuje…echhhh

dostałam od Kachchy numer konta także czekam na wpłaty do końca tygodnia i w poniedziałek robie jej przelew:)
KAchcha sie pyta czy któraś z nas używa MLEKO ENFAMIL 1 PREMIUM LIPIL bo ma 1,5 puszki do oddania

aha melduję że zaksięgowalam wpłatę 30 zł :) wiec mamy już 180 zł

wpadam na chwilę bo mam lapka i mogę coś napisać a z komórki nie dam rady.
Milionka ja chciałam zrobić wczoraj przelew ale mam nowe konto internetowe i coś poblokowałam, geniusz normalnie grrr. Więc przelew zrobię dopiero po weekendzie jak mi kasa pryjdzie na inne konto. A tam muszę osobiście sie do tego banku wybrać a w tym tyg nie ma szans. Kurde. To najwyżej zrobię przelew od razu do kachhy.

U nas dziś super noc syneczek przespał od 21 do 5, zjadł i spał do 8. Luksus normalnie.

DObra spadam musze zacząć szukać jakichś prezentów na gwiazdkę. Swojego lapka będę miała dopiero w przyłym tyg, ponad 3 tyg w naprawie będzie :/

RatinaZ, Ty nie przepraszaj. Za co? Za to że martwisz się o zdrowie dziecka? Ja sama wczoraj skoczyłam do Tymkowej książeczki zdrowia sprawdzić tą serię, bo na widok nazw szczepionek prawie zemdlałam przy laptopie :eek:. Obydwoma Tymek był szczepiony i jeszcze będzie szczepiony. Szczerze mówiąc nie do pomyślenia dla mnie, żeby u Ciebie w przychodni tych numerów serii nie wpisali. Wszystko powinni wpisywać, nie tylko przykleić naklejkę z opakowania czy wpisać nazwę szczepionki. O to bym się przyczepiła w przychodni na 100%. Na pocieszenie powiem, że pewnie nie zostaliście zaszczepieni tą serią.

Olga, 2 kilo? To do Bożego Narodzenia starczy :-D. Piękny zapas.

gorgusia, trzymam kciuki. Przede wszystkim za Twoje powodzenie. Bo jak Ty będziesz szczęśliwa to i chłopaki :-).

milionka, my mamy Bebilon, Pepti teraz. Też nie miałam komu oddać całego pudła zwykłego Bebilonu. I tak sobie w tym momencie myślę, ile się w całej Polsce marnuje mleka a są kraje gdzie mamy nie mają mleka dla dzieci :baffled:.

A ja siedzę z bólem żołądka bo dzisiaj szczepienie mamy. 5w1. Nie dość, że nastraszyłam się informacjami o wycofanych seriach niektórych szczepionek, to jeszcze czytałam tu z tego co pamiętam, że każda następna dawka może być źle znoszona przez dziecko. Tak strasznie mnie żołądek boli... Mam nadzieję, że nic Tymkowi nie będzie, ale przygotowana jestem na najgorsze :baffled:. Jak mu coś będzie po tym szczepieniu to nawet moje dzisiejsze trafienie szóstki w totka mi nie poprawi humoru (no bo dzisiaj to już na pewno wygram).

Dzag sorry, ale 6 w totka wygrywam dzis ja :-D

My jeszcze jesteśmy na Enfamilu, ale 0 laktozowym. Niedługo zmiana mleka na takie z laktozą, już się boję ;-)

reklama
RatinaZ, no to szkoda że nie doczytałaś wtedy w jednym albo drugim wątku :-(, bo się cała ogromne pudło 800g zmarnowało :-(. Za długo otwarte było, a nie używane.
cornelka, no to jesteśmy dwie. Mnie i tak wystarczy :-D.

Do góry