malinka1980
Fanka BB :)
Dziewczyny, powiedzcie mi proszę (to moja pierwsza ciąża) czy normalne jest wydzielanie śluzu w ciąży?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pozostaje Ci tylko uzbroić się w cierpliwość, bo do końca życia w gacie nie biedzie robił
Dorotak:-) odpowiedz jak najbardziej pokrzepiajaca, no bo ja mysle ze chyba w koncu sie kiedys ogarnie
Sprobuje jeszcze zrobic tak jak pisala Karola82, jakos nie wierze, ale co mi szkodzi...
Marcia no to mozna odetchnac, dobre wiesci to spokojniejsza noc i Ty tez a razem z Toba dzidziolek. Bedzie dobrze!
Malinka w ciazy wydziela sie sluz, taki bialawy, mleczny, to jak najbardziej normalne. Raz moze go byc mniej raz wiecej, to tez normalne wiec sie nie martw.
A ja juz sie nie moge doczekac jutrzejszego sniadania, pomidorki z mozarella,oliwkami i bazylia w sosie... To taka nasza tradycja weekendowa, kiedy mozemy razem spokojnie sniadanie zjesc, uwielbiamy ten zestaw, tyle ze tym razem ja juz od srody o tym ciagle mysle, ale tradycji nie chcialam lamac i tak mnie juz ssssssssie ech...
Hej dziewczynki, ja dziś jakiegoś doła mam. Ehhh nie chcę wam marudzić i wprowadzać niepokoju ale tak mi dziś ciężko na sercu.........Boję się.