LeRemi może Małego na kibelek wystawiać, kupić dechę specjalną i ta go przekona? moja Siostra miała podobny problem, że kupa do nocnika za cholerkę, powiedzieli Blance, że będzie jak tatuś (autorytet we wszystkim) robić kupke i siusiu na dużym nocniku i zadziałało ;-) sukces dnia, ubrałam się !! :-)
reklama
marcia331
Fanka BB :)
ja tylko na chwile. Rano sie uspokoilam bo nie bylo juz sladu krwi, ale teraz znowu plamienie. Tylko ze tym razem brazowe a nie tak jak wczoraj rozowe i chyba troche mniejsze. Tylko brzuch troche pobolewa a juz byl spokoj. Leze i odpoczywam. Jak nie przestanie bolec to musze zglosic.
LeRemi
Marcia no to juz jakies postepy, ponoc brudzenie nie jest grozne. Lez i leniu**** ile wlezie skoro fasolka tego potrzebuje, a my dalej bedziemy trzymac kciuki &&&&
Irisson deche na kibelek mamy, nawet mlody sam wybieral, tata jako przyklad byl stwiany,mama, jego ukochana opiekunka nawet tez i co? Wali w porty tak jak walil Rece i nogi opadaja...
Irisson deche na kibelek mamy, nawet mlody sam wybieral, tata jako przyklad byl stwiany,mama, jego ukochana opiekunka nawet tez i co? Wali w porty tak jak walil Rece i nogi opadaja...
karola82_82
mama slicznego Michałka
leRemimi ja Michalowi zrobilam kolorowa tabele natydz i powiesilam nisko na lodowce .jak ladnie zrobil ku[e lub siku do toalety to rysowalismy zielona usmiechnie ta buzie a jak bylo w gacie to czerwona smutnaCzasem maly sam rysowal bylo na pol tabeli ale sam zrobilZabawy bylo co nie miara i nam bardzo pomoglo
kakakarolina
Kochane nie poodpisuję dziś marnie się czuję i chyba idę spać chciałam tylko powitać nowe mamy i gratuluję serdecznie
Dreamgirl współczuję jasne że możesz z nami zostac jak tylko masz ochotę ;-)
Marcia trzymaj się jakoś a ja trzymam kciuki. Na pocieszenie powiem Ci że wszystkie wchodzimy w okres kiedy powinnyśmy dostać @ gdyby nie ciąże i wtedy krwawienia są bardzo częste i zupełnie niegroźne a lekarze pewnie chuchają na zimne
Dreamgirl współczuję jasne że możesz z nami zostac jak tylko masz ochotę ;-)
Marcia trzymaj się jakoś a ja trzymam kciuki. Na pocieszenie powiem Ci że wszystkie wchodzimy w okres kiedy powinnyśmy dostać @ gdyby nie ciąże i wtedy krwawienia są bardzo częste i zupełnie niegroźne a lekarze pewnie chuchają na zimne
Witam i ja. Meldują że cały dzień przeleżałam w łóżku w piżamie i nie zamierzam wstawać. Drzemki przegryzałam domową pizzą i lodami. M upiekł pizzę. Amelka u babci jadę po nią jutro rano, wieczorkiem tylko się wykąpię zmienię piżamkę i z powrotem spać. Do sprzątania mam 200 metrów ale mam to w dalekiej ciemności bo polenić czasami też się trzeba a nie tylko ze ścierką latać.
cornelka
Kurde, co to się dzieje? Dreamgirl bardzo mi przykro, mam nadzieję, że niedługo znów się uda i tym razem obędzie się bez problemów. Tego Ci życzę!!
Ja też mam dziś dzień lenia, podjechaliśmy tylko na chwilę do mojej mamy, inaczej chyba bym się z łóżka nie zwlekła
Ale powiem Wam jak się wkurzyłam, od wczoraj chodzi za mną BIgMac, choć ostatnim razem jadłam go z jakieś dwa lata, no ale złapało mnie i cały wczorajszy wieczór i dzisiejsze popołudnie o nim myślałam Wracając do domu podjechaliśmy do McDrive'a i kupiliśmy na wynos i kurde.. patrze w domu a tam w opakowaniu zamiast mojej wymarzonej kanapki jest... WieśMac, którego nienawidzę!!!! Ale się wkurzyłam M. ma wieczorem jechać na trening i ma mi wracając kupić BigMaca, ale w sumie jestem taka zła, bo nie wiem czy za te 3 h będę miała jeszcze na niego ochotę. Ehhh... ciąża
p.s. i właśnie się dzisiaj dowiedziałam, że żona mojego kuzyna też jest w ciąży :-) Fajnie, będziemy mieli dzieciaczki w tym samym wieku :-)
Ja też mam dziś dzień lenia, podjechaliśmy tylko na chwilę do mojej mamy, inaczej chyba bym się z łóżka nie zwlekła
Ale powiem Wam jak się wkurzyłam, od wczoraj chodzi za mną BIgMac, choć ostatnim razem jadłam go z jakieś dwa lata, no ale złapało mnie i cały wczorajszy wieczór i dzisiejsze popołudnie o nim myślałam Wracając do domu podjechaliśmy do McDrive'a i kupiliśmy na wynos i kurde.. patrze w domu a tam w opakowaniu zamiast mojej wymarzonej kanapki jest... WieśMac, którego nienawidzę!!!! Ale się wkurzyłam M. ma wieczorem jechać na trening i ma mi wracając kupić BigMaca, ale w sumie jestem taka zła, bo nie wiem czy za te 3 h będę miała jeszcze na niego ochotę. Ehhh... ciąża
p.s. i właśnie się dzisiaj dowiedziałam, że żona mojego kuzyna też jest w ciąży :-) Fajnie, będziemy mieli dzieciaczki w tym samym wieku :-)
marcia331
Byl wieczorny obchod, powiedzialam ze mam plamienie ale brazowe to stwierdzil ze to dobrze bo sie konczy. Mam nadzieje ze to prawda bo wiecej stresow nie chce.
reklama
dorotak
LeRemi - nie mam pojęcia co Ci doradzić, u mnie też wiele metod zawodziło (karanie, nagradzanie, próby zawstydzenia) i całą ta przeprawa to była droga przez mękę. Pozostaje Ci tylko uzbroić się w cierpliwość, bo do końca życia w gacie nie biedzie robił
marcia331 - nie stresuj się, pewnie mają rację że to krwawienie się kończy bo przy okresie podobnie jest pod koniec jest brązowe. A jest szansa, że jutro w sobotę zrobią Ci jakieś usg żebyś się upewniła czy z dzidziem wszystko ok, bo u nas w szpitalu niestety w weekendy w wszelakich badaniach jest przestój trzeba czekać na dzień roboczy.
marcia331 - nie stresuj się, pewnie mają rację że to krwawienie się kończy bo przy okresie podobnie jest pod koniec jest brązowe. A jest szansa, że jutro w sobotę zrobią Ci jakieś usg żebyś się upewniła czy z dzidziem wszystko ok, bo u nas w szpitalu niestety w weekendy w wszelakich badaniach jest przestój trzeba czekać na dzień roboczy.