[FONT="]Aia[/FONT][FONT="], super, ze spacery Wam coraz lepiej wychodza, mysle, ze bedzie coraz lepiej. A co do regularmosci dnia, to ten rytm chyba tez sie wyrobi. Ja u Lili zaczyna, juz dostrzega pewne prawidlowosci. Zwykle po pobudce sypia w bujaczku ok. 45 minut, dzieki czemu moge[/FONT]
ê[FONT="] zjesc sniadanie (wiec jest podobnie jak u
Dzag - przynajmniej w porze sniadania [/FONT]
[FONT="]. Mam nadzieje ze pory drzemek si[/FONT]
ê[FONT="] wydluza)
[/FONT]
[FONT="]Domi[/FONT][FONT="],niestety tez odnosze przykre wrazenie,ze jak sie nie zaplaci za prywatna wizyte, to nie zostanie sie[/FONT]
ê[FONT="] powaznie potraktowanym, a wiadomo,ze zdrowie dziecka jest najwazniejsze.Tylko skad wziac pieniadze na te wszystkie wizyty…[/FONT]
[FONT="]Irisson[/FONT][FONT="] oj babcie (prababcie) maja swoj urok. Babcia mojego M jest bardzo opiekuncza, wszystkim si[/FONT]
ê[FONT="] przejmuje, dla Wszystkich chce dobrze, czasem za dobrze, ale ja uwielbiam.Przelalam na nia swoja milosc, ktora darzylam moja babcie od strony mamy i ciesze sie,ze M ma taka babcie.[/FONT]
[FONT="]Mart[/FONT][FONT="], pocieszajace, ze nie jestem sama w zwi[/FONT]
a[FONT="]zku z tym karmieniem malej i jej nerwami na moje cycki [/FONT]
[FONT="]Tez czasem nie rozumiem, o co jej chodzi i co to oznacza, ale chyba to pomieszanie zmeczenie z niechecia do wysilania si[/FONT]
ê[FONT="] podczas ssania. Oj tak, kwestie remontu rozumiem doskonale,zwlaszcza ze przed nami jeszcze cala gora do zrobienia i niedorobki na dole. I zawsze jest tak ze wszystko trwa znacznie dluzej niz sie zaplanowalo.Zycze Wam, abyscie pierwsze wspolne swieta ze Stasiem spedzili juz w nowym domku [/FONT]
[FONT="]No i zazdroszcze oryginalnego i fajnego lekarza [/FONT]
[FONT="]Gorgusia[/FONT][FONT="], o jaka mila niespodzianka spotkala Cie ze strony synka = pieknie pospal, a Ty chyba bardziej wyspana,co [/FONT]
[FONT="]? Oby wiecej takich niespodzianek.Moja Lilcia dzis wyjatkowo zbudzila sie o 2:22, a pozniej przed 7. Pospalysamy do 8 i zaczelysmy nowy dzien [/FONT]
J[FONT="] Powodzenia dla Twojego M w zwiazku z rozmowa.Moj M mial tez ostatnio rozmowy w dwoch miejscach i teraz czeka na odzew [/FONT]
[FONT="]Marcia[/FONT][FONT="], raz jeszcze wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.Spedzcie milo ten czas. I duzo sil i zdrowia dla Twojej babci.Zeby nie meczyl jej bol. No i sil Wam tez zycze, bo wiem, ze tez sa potrzebne. Pamietam, gdy moj dziadek chorowal na alzheimera ile si[/FONT]
ê[FONT="] nameczyl, a my cierpielismy razem z nim.
[/FONT]
[FONT="]Milionka[/FONT][FONT="], widze ze i u Ciebie drzemki Szymka sie wydluzaja. To super. Na poczatku to szok i niedowierzanie, ale z czasem dzieki takiej regularnosci latwiej sie ogarnac.Co do M, rozumiem Cie.Moj tez ostatnio pozno wraca, a gdy juz mamy okazje fajnie spedzic czas, to ze zmeczenia i rozdraznienia spowodowanego sytuacjami z lekarzami warczymy na siebie. To glupie,bo zamiast sie wspierac, to my jak dzieciaki sie zachowujemy swietny bedzie przyklad dla dziecka - musimy sie ogarnac [/FONT]
[FONT="][/FONT]
[FONT="]Ratina[/FONT][FONT="] fajnie, ze sie odezwalas. Wracaj do nas, kiedy bedziesz chciala i pisuj na miare czasu i sil, co tam u Ciebie.[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Wybaczcie brak polskich znakow, ale pisze jedna reka, a cos mi sie dodatkowo w klawiaturze poprzestawialo. Powoli bede szykowala mala do wyjazdu na usg bioderek. Trzymajcie prosze za nas kciuki.[/FONT]
[FONT="]Milego dnia kochane i smacznych i cieplych obiadkow Wam zycze [/FONT]
[FONT="][/FONT]