reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

reklama
o madonno! ludzie to maja pomysly!

ja z nudow i juz tego czekania zalozylam bloga, zeby sie z chetnymi dzielic w przyszlosci zdjeciami i takimi tam. moi rodzice oboje zagranico, to tak chyba bedzie najprosciej. poki co zdjecia sa az DWA ;)

tolalala

Ostatnia edycja:
jednak nie da się nie zaglądać :-p ale coraz mniej nas pisze wiec chyba reszta na porodówce :szok: Miemie ja też wcześniej miałam tak że w dzień chciałam już a w nocy jak na siku wstawałam i coś mnie łapało to odechciewalło mi się. A teraz od 3 dni to nic tylko już chcę tylko i wyłącznie nawet w nocy:-( ja chodzę na spacery, po schodach, sprzątałam tylko zostało mi mycie podłogi i seks :-p LeRemi ja jeszcze z usg miałam wcześniejszy termin niż z om według usg pierwszego termin miałam na 10 według om na 13 a wogóle wczoraj przejrzałam wszystkie swoje usg czyli 5 i we wszystkich najpóźniejszy termin to dziś....:dry: a w każdym usg miałam po dwa terminy z dwóch pomiarów. I to mnie dobija bo niektóre może i są przeterminowane według om ale według usg jeszcze nie albo i tak mają dużą rozbieżność miedzy terminami a u mnie właśnie wszystko blisko siebie i wszystkie terminy przekroczone....:-(

Ja też mam doła. Jutro termin. Nic się nie dzieje.
Mama próbowała mnie wyciągnąć na wieczorny spacer, bo od 2 dni przewalam się po domu. Ale mam takiego doła, że nie dałam się wyciągnąć bo i tak nie wierzę że coś to da. Pachwiny i kręgosłup tak mnie bolą że w dupie mam spacery. Chociaż może i by się coś rozruszłało i lepiej bym się czuła. Ale wszystko i wszyscy mnie irytują. I chyba już nawet po złości nie poszłam. Spałam w dzień więc jestem wyspana i nie zasnę.

Mam wrażenie że już prawie wszystkie urodziły, albo rodzą, albo przynajmniej są w szpitalu i coś się u nich dzieje. A takich "nietkniętych" jak ja, to zostało nas tu może kilka.

Jeszcze tunel w Warszawie który się zawalił jest na drodze mojej do szpitala, i w związku z tym są megalityczne korki bo wszyscy muszą jeździć jedną stroną Wisły, a tunel zablokował trzypasmową wisłostradę. Więc normalnie jechałabym pewnie ze 40 minut, a teraz to podróż pod 2h nawet jeśli w godzinach szczytu.

Ach już się czepiam wszystkiego. Zła jestem i czuję ze przenoszę i to zdrowo.

Mart- ja mam termin na piątek. Też jestem nietknięta i podejrzewam,że sporo jeszcze się zejdzie,a już nie mam siły. Moje dołki mnie wkurzają, kręgosłup mi dokucza i czuję się nienajlepiej ogólnie. Także nie jesteś sama i musimy się tutaj wspierać...
Dooooopa jakaś ogólnie,ale co zrobić...

W szpitalu powiatowym w Garwolinie. Nie wiem czy dobrze... o tyle na plus,że mój lekarz jest tam ordynatorem, mam tam blisko i liczę na to,że bedzie wszystko ok... Ale dziś z tego myślenia to mnie naszło na pesymizm...

reklama
Do góry