M
reklama
weronkazzz
tulęTolę
kakakarolina
Fanka BB :)
LaRemi masaż i żel z prostelagdyną to bardzo silny wywoływacz porodu. Silniejsze dużo niż to co miałam wczoraj.;-)
a ja idę spać, może dziś jest moja noc
a ja idę spać, może dziś jest moja noc
pamelcia100
jednak nie da się nie zaglądać ale coraz mniej nas pisze wiec chyba reszta na porodówce Miemie ja też wcześniej miałam tak że w dzień chciałam już a w nocy jak na siku wstawałam i coś mnie łapało to odechciewalło mi się. A teraz od 3 dni to nic tylko już chcę tylko i wyłącznie nawet w nocy:-( ja chodzę na spacery, po schodach, sprzątałam tylko zostało mi mycie podłogi i seks LeRemi ja jeszcze z usg miałam wcześniejszy termin niż z om według usg pierwszego termin miałam na 10 według om na 13 a wogóle wczoraj przejrzałam wszystkie swoje usg czyli 5 i we wszystkich najpóźniejszy termin to dziś.... a w każdym usg miałam po dwa terminy z dwóch pomiarów. I to mnie dobija bo niektóre może i są przeterminowane według om ale według usg jeszcze nie albo i tak mają dużą rozbieżność miedzy terminami a u mnie właśnie wszystko blisko siebie i wszystkie terminy przekroczone....:-(
M
milionka
Gość
Ale super ze Nataszce sie jednak udalo sn :-)
Mart81
Ja też mam doła. Jutro termin. Nic się nie dzieje.
Mama próbowała mnie wyciągnąć na wieczorny spacer, bo od 2 dni przewalam się po domu. Ale mam takiego doła, że nie dałam się wyciągnąć bo i tak nie wierzę że coś to da. Pachwiny i kręgosłup tak mnie bolą że w dupie mam spacery. Chociaż może i by się coś rozruszłało i lepiej bym się czuła. Ale wszystko i wszyscy mnie irytują. I chyba już nawet po złości nie poszłam. Spałam w dzień więc jestem wyspana i nie zasnę.
Mam wrażenie że już prawie wszystkie urodziły, albo rodzą, albo przynajmniej są w szpitalu i coś się u nich dzieje. A takich "nietkniętych" jak ja, to zostało nas tu może kilka.
Jeszcze tunel w Warszawie który się zawalił jest na drodze mojej do szpitala, i w związku z tym są megalityczne korki bo wszyscy muszą jeździć jedną stroną Wisły, a tunel zablokował trzypasmową wisłostradę. Więc normalnie jechałabym pewnie ze 40 minut, a teraz to podróż pod 2h nawet jeśli w godzinach szczytu.
Ach już się czepiam wszystkiego. Zła jestem i czuję ze przenoszę i to zdrowo.
Mama próbowała mnie wyciągnąć na wieczorny spacer, bo od 2 dni przewalam się po domu. Ale mam takiego doła, że nie dałam się wyciągnąć bo i tak nie wierzę że coś to da. Pachwiny i kręgosłup tak mnie bolą że w dupie mam spacery. Chociaż może i by się coś rozruszłało i lepiej bym się czuła. Ale wszystko i wszyscy mnie irytują. I chyba już nawet po złości nie poszłam. Spałam w dzień więc jestem wyspana i nie zasnę.
Mam wrażenie że już prawie wszystkie urodziły, albo rodzą, albo przynajmniej są w szpitalu i coś się u nich dzieje. A takich "nietkniętych" jak ja, to zostało nas tu może kilka.
Jeszcze tunel w Warszawie który się zawalił jest na drodze mojej do szpitala, i w związku z tym są megalityczne korki bo wszyscy muszą jeździć jedną stroną Wisły, a tunel zablokował trzypasmową wisłostradę. Więc normalnie jechałabym pewnie ze 40 minut, a teraz to podróż pod 2h nawet jeśli w godzinach szczytu.
Ach już się czepiam wszystkiego. Zła jestem i czuję ze przenoszę i to zdrowo.
Mart- ja mam termin na piątek. Też jestem nietknięta i podejrzewam,że sporo jeszcze się zejdzie,a już nie mam siły. Moje dołki mnie wkurzają, kręgosłup mi dokucza i czuję się nienajlepiej ogólnie. Także nie jesteś sama i musimy się tutaj wspierać...
Dooooopa jakaś ogólnie,ale co zrobić...
Dooooopa jakaś ogólnie,ale co zrobić...
Mart81
gorgusia a gdzie będziesz rodzić?
W szpitalu powiatowym w Garwolinie. Nie wiem czy dobrze... o tyle na plus,że mój lekarz jest tam ordynatorem, mam tam blisko i liczę na to,że bedzie wszystko ok... Ale dziś z tego myślenia to mnie naszło na pesymizm...
reklama
Mart81
Pytałam, bo widzę że też jesteś z Wawy i takie czasem są zbiegi okoliczności że się można spotkać na porodówce. Ja się wybieram na Madalińskiego do Św. Rodziny.