reklama
Summerbaby
Fanka BB :)
meldujemy się z rana! trzymam kciuki za Was w szpitalu, dziewczyny!!! k8libby - pamiętaj że taki pomiar jest jednak obarczony sporym błędem a nawet jeśli nie to po prostu od razu przejdziesz na pieluchy dwójki ;-)
czy wiemy co u kakakaroliny? odzywała się?
błonka jak pobyt w Bogucicach? szybko was wypisali!! czyli wszystko dobrze:-)
moje kochane dziecko tak pięknie przesypia noce że aż boję się mówić żeby nie zapeszać... tylko z jedzeniem jest gorzej, jest malutki i je na raty, mam wrażenie, że je non stop może jak go odżywimy to się unormuje.
Idziemy dzisiaj na spacer, koniec z siedzeniem na tarasie, mam nadzieje ze uda nam sie zgrać sen, karmienie, kupę z pogodą;-)
na obiad łosoś z ziemniaczkami i sałatą. Dziewczyny, czy można jeść pomidory karmiąc???
miłego dnia!!
czy wiemy co u kakakaroliny? odzywała się?
błonka jak pobyt w Bogucicach? szybko was wypisali!! czyli wszystko dobrze:-)
moje kochane dziecko tak pięknie przesypia noce że aż boję się mówić żeby nie zapeszać... tylko z jedzeniem jest gorzej, jest malutki i je na raty, mam wrażenie, że je non stop może jak go odżywimy to się unormuje.
Idziemy dzisiaj na spacer, koniec z siedzeniem na tarasie, mam nadzieje ze uda nam sie zgrać sen, karmienie, kupę z pogodą;-)
na obiad łosoś z ziemniaczkami i sałatą. Dziewczyny, czy można jeść pomidory karmiąc???
miłego dnia!!
Summerbaby, przez pierwszy m - c nie tak moja lista:-), potem sparzonego, bez skórki, z eco upraw polskie (żadne hiszpańskie), a i wtedy jednego dziennie, a najlepiej 2, 3 plasterki dziennie, ale pomidorową już można. Ja jeszcze nie jadłam:-(
kakakarolina
ja dalej leżę 2w1, Na poród się nie zapowiada. Muszę wymyślić tą nagrodę bo chyba doczekam 43tc;-)
andariel
mama super dwójki :]
a Daga o której pisze andariel to nasza Dagmara86? ciekawe jak jej pójdzie
chyba nie - nie pasuje mi numerek na końcu; wydaje mi się, że miała nick daga po prostu - gdzieś mi mignął jako ostatni w którymś wątku...
anyway - dziewczyny, niniejszym informuję, że wczoraj tuż przed północą moja dzielna siostrzyczka urodziła siłami natury córcięEmilkę długą na 58 i ważącą 3.880 kg; jako że kawał z niej babeczki (z Emilki), do tego do samego końca mała nie wstawiała się w kanał rodny, to łatwo ani szybko nie było, ale szczegóły to już może sama Daga opowie...
Pozdrawiam wszystkie Sierpnióweczki:-)
Summerbaby
ja dalej leżę 2w1, Na poród się nie zapowiada. Muszę wymyślić tą nagrodę bo chyba doczekam 43tc;-)
O matko i córko... a już Cię szukałam w wątku gratulacyjnym. Trzymaj się tam jakoś...
kakakarolina
Ja myślę, że to ddaga urodziła. Ona się szykowała i niecierpliwiła na poród na dniach;-)
Summerbaby powiem Ci szczerze, że mój wrodzony optymizm powoli zanika. Jeszcze sobie mówię jutro podadzą mi oksy na pewno coś ruszy ale jak nie podadzą ani nie ruszy i zaczną częściej wspominać o cesarce to będzie ciężko.
Dziś ciężki dzień.
Właśnie postanowiłam pokupować ubranka jesienne na kolosa.
Miałam rodzić mini dziecko w środku lata a urodzę wielkie na jesieni
ruszam na allegro. M mi chyba wybaczy nie? coś robić trzeba
Summerbaby powiem Ci szczerze, że mój wrodzony optymizm powoli zanika. Jeszcze sobie mówię jutro podadzą mi oksy na pewno coś ruszy ale jak nie podadzą ani nie ruszy i zaczną częściej wspominać o cesarce to będzie ciężko.
Dziś ciężki dzień.
Właśnie postanowiłam pokupować ubranka jesienne na kolosa.
Miałam rodzić mini dziecko w środku lata a urodzę wielkie na jesieni
ruszam na allegro. M mi chyba wybaczy nie? coś robić trzeba
MieMie
Oj Kakakarolina, Ty to masz anielską cierpliwość Myślę jednak, że na dniach będziesz już tuliła swoje dzieciątko
Ja miałam kiepską noc, co chwilę się przebudzałam i jakoś nie było mi ze snem po drodze. Dziecko właśnie po śniadaniu nieco się ożywiło, a mi się kompletnie nic nie chce. Taki totalnie leniwy dzień.
Chyba poprasuję jeszcze tylko prześcieradełka i w końcu spakuję torbę do szpitala...
Ja miałam kiepską noc, co chwilę się przebudzałam i jakoś nie było mi ze snem po drodze. Dziecko właśnie po śniadaniu nieco się ożywiło, a mi się kompletnie nic nie chce. Taki totalnie leniwy dzień.
Chyba poprasuję jeszcze tylko prześcieradełka i w końcu spakuję torbę do szpitala...
Karolina masakra, co ty masz za uparte dziecko!?
ja się witam z bólami, mam z krzyża znośne skurcze co 7-9min., oczywiście biegunkę, bo u mnie to norma, brzuch twardy kamień, jak nie mam skurcza, to Młodą czuję, tak siedzę i liczę, bo boję się że to głupie przepowiadacze, a nie chcę iść nie potrzebnie na oddział, głodna jestem, bo jadłam o 8, ale nie chce jeść, bo jakby co, to będzie masakra, echh chce mi się płakać, mogę dzisiaj rodzić?!
ja się witam z bólami, mam z krzyża znośne skurcze co 7-9min., oczywiście biegunkę, bo u mnie to norma, brzuch twardy kamień, jak nie mam skurcza, to Młodą czuję, tak siedzę i liczę, bo boję się że to głupie przepowiadacze, a nie chcę iść nie potrzebnie na oddział, głodna jestem, bo jadłam o 8, ale nie chce jeść, bo jakby co, to będzie masakra, echh chce mi się płakać, mogę dzisiaj rodzić?!
reklama
kakakarolina
Irisson ale ty idziesz na cc więc w sumie z takimi już możesz iść ;-) po co się męczyć. mogłabyś oddać mi te skurcze mi się bardziej przydadzą.