Karenm no na poczatek to masa tych pieluch idzie, maluchy na cycku "produkuja" masmowo
Milionka dzieki za odp co do rozstepow. Skoro srebrne to juz stare rozstepy to ja juz nie wiem, ale mi w poprzedniej ciazy zadne nie wyszly, wiec te "wzorki" to nie sa stare, ja to zauwazylam dopiero pare dni temu. No i poki co to widac tylko pod swiatlo, a w lustrze nic, moglyby to nie byc rozstepy
Tez sie zastanawiam jaka ta moja corcia bedzie, jak wyglada, czy bedzie miec czarne wloski jak braciszek i czy bedzie taka beksa jak braciszek
Ostatnio jeszcze czesciej o tym mysle, bo juz wyczekuje tego porodu ech... Wiem na pewno ze bedzie dluga, bo to juz widze po ksztalcie brzucha, naprawde widac ze ona tam nie ma juz miejsca. Tym bardziej nie wiem czemu jeszcze nie wychodzi. 2tyg temu szacowali mi ja na 4000g wiec rosnac tez juz raczej nie potrzebuje, glowka juz nisko bardzo miednice mi czasem rozsadza,boli bardzo przy chodzeniu.Ja se nie wyobrazam ze mozna do 42tyg
Kurde, smedze jak stare gacie, sorry! Ja z natury optymistka, ale teraz to juz zaczynaja mnie dopadac rozne glupie mysli, ze moze cos jest nie tak skoro sie nic nie zaczyna. Ech sorki, ze tak od rana wam tu marudze, ale w domu to tylko panike bym ruszyla, wiec siedze cicho.
U nas chrzest mysle tak na Boze Narodzenie jak do Pl pojedziemy. Tutaj by malo kto mi przyjechal, a obcych na chrzestnych bym nie chciala. Poza tym nam sie nie spieszy, my tez niepraktykujacy, bardziej dla tradycji to robie i dla pozniejszej szkoly niz z przekonania.
A ogladalyscie zakonczenie olimpiady? Boshe jakie nudy, az wstyd,nawet nie probowali sie wysilic zeby cos fajnego pokazac. Ja mialam wrazenie, jakbym wlaczyla tutejsze radio, te same piosenki na okraglo i nic wiecej. Za to zapowiedz otwarcia w Rio to bylo cos, tam to sie bedzie dzialo, zreszta jakzeby inaczej:-) na to juz nie moge sie doczekac