reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

reklama
Witam,
U mnie nadal cisza, wieczorem wizyta u gina i podejmie decyzję co ze mną robić.

Dziewczyny ile Wam schodzi pampersów dziennie?

Mart81, Milionka ja też ostatnio myślę ciągle o synku, jaki będzie teraz i jak podrośnie. Jeszcze to wszystko takie dla mnie nierealne.

Ostatnia edycja:
Dzag tylko, że wzrost dziecka nijak się ma do rozmiarówek sklepowych :))

Zastanawiam się czy rodzić, czy jechać na kontrolę do szpitala :rofl2: od 6.45 mam bóle, całą noc śnił mi się poród. Czyżbym miała dość. Zadzwonię tam może lepiej.

Dzwoniłam do 14 mogę przyjechać na kontrolę więc teraz nie jadę. Pójdę na spacer z młodym albo coś się rozkręci albo się skontroluję:rofl2:

nic nie mam regularnego. Mam bóle :)) ale skurcze regularne miałam wczoraj wieczorem i nic z tego nie wyszło więc może z bóli wyjdzie :))) no jakoś musi sie to zacząć nie. Gdyby to było odejście wód to byłoby za proste.

Ostatnia edycja:
ja jestem Karolina b.ciekawa co z Tobą zrobią :-p:-p

miałam okna myć, ale mi się nie chce, eh może się jeszcze zmotywuję do czegoś, jak nie rodzę :-p

karenm pampersów na początku to dużo schodzi, średnio liczą 10-12 na dobę :tak:

Kakarolina a kiedy idziesz do szpitala jeżeli nic się nie rozkręci?Chyba trzeba urodzić do 42 tyg?

Irisson ojej co 2 godziny zmiana pieluchy. Nie próżnują maluszki.

Te całe mycie okien to nie na każdego działa, niektóre z dziewczyn nic nie robią i ładnie rodzą przed terminem, inne porządki dywany, okna ciasta i nic.Jak uparty dzieciaczek to nic go nie wygoni.

reklama
Irisson ja wiem co ze mną zrobią. Puszczą mnie do domu ;-) ja się w szpitalu położyć nie dam.
Karen do konca 42 tc spokojnie mogę chodzić czyli jeszcze tydzień. Oczywiście jeżeli wszystko jest ok.

Wiecie jak ostatnio (gdzieś tydzień temu) byłam na wizycie to miałam jeszcze niedojrzałe łożsko. Pewnie moja Ola jest kilka dni młodsza, do tego na każdym USG wychodziła mniejszao te 2-3 tygodnie więc widać ma warunki żeby się urodzić normalnych rozmiarów.

Własnie pierwszy raz udało mi się kupić cos na wyprzedazy w c&a. tylko jeden sweterek zniknął mi z koszyka. Obkupiłam oba dzieci na damski już nie wchodziłam bo z poprzednich doświadczeń wynikało, że zbyt duże zwlekanie kończy się zniknięciem towaru:baffled: a teraz mam moje :-D

Do góry