LeRemi
Fanka BB :)
Karenm ufo w polu haha, to mi sie spodobalo No ja w sumie nie wiem co to jest, bo nigdy nie mialam, ale juz smaruje kremem just in case. W sumie to zdziwilabym sie gdyby mi tym razem zaden nie wyskoczyl, bo brzuch mam durzo wiekszy, jest "skrzywiony" od jakiegos czasu zgodnie z pozycja malej i skora totalnie napieta wlasnie najbardziej kolo pepka i tam sa te wzorki. A kiedy mam sie zglosic to nie wiem, w srode mam kontrole i bede pytac. Ale pewnie najwyzej ktg, bo polozna mi liczy ze dopiero jutro/pojutrze zaczynam 41tydz. To tylko wg usg juz jastem po terminie, bo wg mnie ( wiem kiedy byla owulka) tez sroda. Ale mimo wszystko nic sie nie zapowiada nawet na srode.
Weronkazzz moja Olivka szacowana 2tyg na okolo 4000g wiec w zasadzie juz wtedy moglaby wylazic, a tu jajco,nadal siedzi. Za to Remik urodzil sie po slonczonym 38tyg z waga 3,5kg wiec juz wtedy byl gotowy. Nie wiem czy jest jakis prog, czy to aby od wagi zalezy.
Weronkazzz moja Olivka szacowana 2tyg na okolo 4000g wiec w zasadzie juz wtedy moglaby wylazic, a tu jajco,nadal siedzi. Za to Remik urodzil sie po slonczonym 38tyg z waga 3,5kg wiec juz wtedy byl gotowy. Nie wiem czy jest jakis prog, czy to aby od wagi zalezy.