reklama
anulka18071987
Zaangażowana w BB
no moja mama miala tylko bole miesiaczkowe.. ostatnie 2 h troche ponad mowi bolalo i mowila ze tak rodzic mzoe codziennie.... tez bym tak chciala![]()
No to wtedy to na 100% urodziłabym w domu :-) Ja ostatnio czuje takie kłucie i rwanie w dole brzucha tak może od kilku dni... nie wiem co to jest za objaw ale tez zdecydowanie mniej sikam, może któraś z was mi odpowie.
Mart81
Fanka BB :)
Błonka no to może po mamie będziesz miała taki sam poród jak ona. Bardzo często takie rzeczy są dziedziczne.
Mam jedną koleżankę, która mówi, że poród to jest bardzo fajne przeżycie, że ją nie bolało, że nie chciała znieczulenia mimo że jej proponowali, ze ją po prostu wcale nie bolało jakoś nieprzyjemnie, nie promieniowało jej na krzyż. A dziewczyna malutka, chuda jak patyk, a urodziła chłopca 4200g. I mówi że luzik. Ale za to połóg to mówi że koszmar 10 razy gorszy niż poród. Więc co kraj to obyczaj :-)
Mam jedną koleżankę, która mówi, że poród to jest bardzo fajne przeżycie, że ją nie bolało, że nie chciała znieczulenia mimo że jej proponowali, ze ją po prostu wcale nie bolało jakoś nieprzyjemnie, nie promieniowało jej na krzyż. A dziewczyna malutka, chuda jak patyk, a urodziła chłopca 4200g. I mówi że luzik. Ale za to połóg to mówi że koszmar 10 razy gorszy niż poród. Więc co kraj to obyczaj :-)
Summerbaby
Cześć sierpniówki! ja się wyłamałam i urodziłam ostatniego dnia lipca:-) Dziękuję za gratulacje a kakakarolinie za relację ;-)
Nadal jesteśmy w szpitalu bo Bruno ma ciągle wysoki poziom bilurubiny, to już trzecia noc naświetlania. Mam nadzieję że w końcu zacznie spadać i pójdziemy do domu bo takie leżenie w szpitalu już piątą dobę trochę rozwala psychę.
Błonka, przyjeżdżaj rodzić dziewczyno -przynajmniej się poznamy!
Kakakariolina, gdzie Ty w końcu rodzisz?
Nie dam rady nadrobić wszystkich wątków, trzymam kciuki za Was dziewczyny. Ciąża jest piękna ale trzymanie w rękach maleństwa - szczególnie pierwszy raz w życiu, to niezwykłe uczucie.
Nadal jesteśmy w szpitalu bo Bruno ma ciągle wysoki poziom bilurubiny, to już trzecia noc naświetlania. Mam nadzieję że w końcu zacznie spadać i pójdziemy do domu bo takie leżenie w szpitalu już piątą dobę trochę rozwala psychę.
Kakakariolina, gdzie Ty w końcu rodzisz?
Nie dam rady nadrobić wszystkich wątków, trzymam kciuki za Was dziewczyny. Ciąża jest piękna ale trzymanie w rękach maleństwa - szczególnie pierwszy raz w życiu, to niezwykłe uczucie.
kurcze fajnie by bylo

1 sale
Summerbaby
Już Ty kochana się nie martw - przyjeżdżaj, uródź Zosię a potem się zobaczy! Dzisiaj 8 porodów w Bogucicach, rekordowy należy do mojej koleżanki ze SR. Przyjechała o 14.30 na IP a o 15.30 jej Klara była już na świecie - szacun wielki!
Mart81
kurcze fajnie by bylo
1 saleale jak sie poznamy hehe
No jak to jak, jak dasz cynę że jedziesz, to Summerbaby będzie stała na IP z transparentem "ms Błonka" tak jak na lotniskach ;-)
No jak to jak, jak dasz cynę że jedziesz, to Summerbaby będzie stała na IP z transparentem "ms Błonka" tak jak na lotniskach ;-)
tak
reklama