Błonka poproś o "dogłębne" badanie, Domi pomogło od razu urodziła
ale to chyba boli ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hmmm zastanawialam sie nad dolarganem , ale mam konsultacje anestezjologiczna zrobiona na wszelki wielki....ojj irisson a ile ja mialam tych dogłębnych badań gdy lezalam na patologii dwa tygodnie... wlasciwie co drugi dzien mnie porzadnie badał lekarz i nic rozwarcie nawet sie nie powiekszylo nie mowiac o rozpoczeciu akcji porodowej...
Błonka, to badanie boli... myslalam ze bardzo teraz jestem zdania ze to wlasciwie zaden bol.
a znieczulenie chyba niewarto... opozni ci sie akcja, nikt nie gwarantuje ze urodzisz w czasie gdy znieczulenie jeszcze bedzie dzialac, a podobno jest gorzej jak nagle po znieczulenie od razu te najwieksze bole cie złapią. ale ja bym jednak polecila ten dolargan pod koniec.
Tak wiecie co mnie jeszcze zastanawia, że jak się przyjedzie na IP już z tymi cholernymi bólami, to tam jeszcze trzeba jakieś dokumenty wypełniać, coś podpisywać itd... Kurcze jak mnie będzie bolało, to nic nie zrobię, niczego nie podpiszę nie wysiedzę przy rejestracji. Jak to jest?