reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

Dziewczyny najlepsze to tej domowej roboty:-) Jezu mam takie wielkie cycole i leci mi pokarm, M zaraz szykuje mi kapustę:tak:

W szpitali dali nam pomidora na kolację. Położna mówiła, żeby z eko uprawy i sparzony jeden dziennie.

Ostatnia edycja:
reklama
no hej laski, tak czytam i fajnie macie ze generalnie rzadko chyba ktora przenosi bo macie skierowania itd, jezeli ja nie urodze do 15sierpnia to 2tyg pozniej bede miala wywolywany porod w szpitalu, nie wczesniej :/ robie wszystko naprawde zeby zaczac rodzic, dzidzia jak siedzi tak siedzi, co coz, jak chciala wychodzic to ja nie chcialam i robilam wszystko zeby ja zatrzymac w srodku, a teraz to mamy nie poslucha :)
wlasnie napuszczalam sobie wody do codziennej kapieli :)
caluje Was wszystkie :*

no hej laski, tak czytam i fajnie macie ze generalnie rzadko chyba ktora przenosi bo macie skierowania itd, jezeli ja nie urodze do 15sierpnia to 2tyg pozniej bede miala wywolywany porod w szpitalu, nie wczesniej :/ robie wszystko naprawde zeby zaczac rodzic, dzidzia jak siedzi tak siedzi, co coz, jak chciala wychodzic to ja nie chcialam i robilam wszystko zeby ja zatrzymac w srodku, a teraz to mamy nie poslucha :)
wlasnie napuszczalam sobie wody do codziennej kapieli :)
caluje Was wszystkie :*
hehe masz zupełnie ja ja już posunęłam się do tego że rozmawiam z synkiem i próbuje już nawet go przekupić ale co tam uparty jak tata w środę mam jechać do szpitala na KTG ale proszę boga żeby do środy urodzić bo inaczej zwariuje:-) dzisiaj posprzątałam cały dom i co i nic pewnie znowu finałem będzie nienaganny porządek heheh:-Dżyczę wszystkim udanego weekendu i...hmmm nowych sierpniowych pociechmójmały uparty po ojcu więc nie wiem jak to bedzie:-)

Agnieszka_72 do kiedy masz leżeć? bo ciąża już chyba donoszona :tak:
Mam leżeć do 15 sierpnia, bo:
1. Mam umówioną cesarkę na 16 sierpnia i 15 mam się zgłosić do szpitala
2. Mój mąż prowadzi kurs, 130 km od W-wy i kończy go 14 sierpnia

We wtorek kończę 38 tydzień no i wtedy będzie donoszona ciąża.

Agnieszka takie buty :-) mi położna mówiła 37+1 i można rodzić ;-)

Kruszki ja miałam tak z Laura pchała się od 27tyg., a po ściągnięciu passera, odłożeniu leków do 40tyg. chodziłam i zrobili mi cc bo im się bardzo zapis ktg nie podobał :-p

Błonka w poniedziałek masz wizytę? na ktg chodzisz?

na ktg nie chodze, nikt mi nic nie mowil na ten temat.. mialam kilka razy ale jak lezalam w szpitalu w 35 tyg.
a w poniedzialek ide do mojej ginki jeszcze, ona mi usg zrobi i da skierowanko... zobacze co mi powie bo tak na prawde to ja jeszcze nic nie wiem co i jak i kiedy...........

reklama
Do góry