reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

Dziewczyny najlepsze to tej domowej roboty:-) Jezu mam takie wielkie cycole i leci mi pokarm, M zaraz szykuje mi kapustę:tak:

W szpitali dali nam pomidora na kolację. Położna mówiła, żeby z eko uprawy i sparzony jeden dziennie.

Ostatnia edycja:
reklama
no hej laski, tak czytam i fajnie macie ze generalnie rzadko chyba ktora przenosi bo macie skierowania itd, jezeli ja nie urodze do 15sierpnia to 2tyg pozniej bede miala wywolywany porod w szpitalu, nie wczesniej :/ robie wszystko naprawde zeby zaczac rodzic, dzidzia jak siedzi tak siedzi, co coz, jak chciala wychodzic to ja nie chcialam i robilam wszystko zeby ja zatrzymac w srodku, a teraz to mamy nie poslucha :)
wlasnie napuszczalam sobie wody do codziennej kapieli :)
caluje Was wszystkie :*

no hej laski, tak czytam i fajnie macie ze generalnie rzadko chyba ktora przenosi bo macie skierowania itd, jezeli ja nie urodze do 15sierpnia to 2tyg pozniej bede miala wywolywany porod w szpitalu, nie wczesniej :/ robie wszystko naprawde zeby zaczac rodzic, dzidzia jak siedzi tak siedzi, co coz, jak chciala wychodzic to ja nie chcialam i robilam wszystko zeby ja zatrzymac w srodku, a teraz to mamy nie poslucha :)
wlasnie napuszczalam sobie wody do codziennej kapieli :)
caluje Was wszystkie :*
hehe masz zupełnie ja ja już posunęłam się do tego że rozmawiam z synkiem i próbuje już nawet go przekupić ale co tam uparty jak tata w środę mam jechać do szpitala na KTG ale proszę boga żeby do środy urodzić bo inaczej zwariuje:-) dzisiaj posprzątałam cały dom i co i nic pewnie znowu finałem będzie nienaganny porządek heheh:-Dżyczę wszystkim udanego weekendu i...hmmm nowych sierpniowych pociechmójmały uparty po ojcu więc nie wiem jak to bedzie:-)

Agnieszka_72 do kiedy masz leżeć? bo ciąża już chyba donoszona :tak:
Mam leżeć do 15 sierpnia, bo:
1. Mam umówioną cesarkę na 16 sierpnia i 15 mam się zgłosić do szpitala
2. Mój mąż prowadzi kurs, 130 km od W-wy i kończy go 14 sierpnia

We wtorek kończę 38 tydzień no i wtedy będzie donoszona ciąża.

Agnieszka takie buty :-) mi położna mówiła 37+1 i można rodzić ;-)

Kruszki ja miałam tak z Laura pchała się od 27tyg., a po ściągnięciu passera, odłożeniu leków do 40tyg. chodziłam i zrobili mi cc bo im się bardzo zapis ktg nie podobał :-p

Błonka w poniedziałek masz wizytę? na ktg chodzisz?

na ktg nie chodze, nikt mi nic nie mowil na ten temat.. mialam kilka razy ale jak lezalam w szpitalu w 35 tyg.
a w poniedzialek ide do mojej ginki jeszcze, ona mi usg zrobi i da skierowanko... zobacze co mi powie bo tak na prawde to ja jeszcze nic nie wiem co i jak i kiedy...........

reklama
Do góry