Irisson Batman był jak to to batman z przymrużeniem oka ;-) bardzo długi ale sie rozerwałam
)
Kruszki u nas też dwa tygodnie po terminie dopiero poród wywołują. Zobacz ja już w 10 miesiącu ;-) i czekam sobie cierpliwie
Błonka 5-6 dni po terminie możesz śmiało iść na oddział i poprosić o zapis ktg dla uspokojenia siebie. Po terminie trzeba juz sie trochę pilnować, liczyć ruchy, obserwować aktywność i takie tam. Ja idę jutro na ktg ale to ze względu na to serduszko a tak porodowo to myślę, że gdzieś w przyszły poniedziałek się zgłoszę. Pewnie, że boli takie badanie ale nie jakoś szczególnie ja nie polecam po jaką cholere tak ingerować. W ogóle nie lubię przebijania pęcherza, gmerania i takich tam. Dla wygody personelu to to nie dla Ciebie. Nic się nie bój, będzie dobrze.
Mala. di na Ciebie to nie działało bo Ty byłas kupę czasu przed terminem i tylko Cię męczyli nie potrzebnie. A teraz wyobraź sobie, że o 6 wstaje Twój prawie 3 latek i goni Cię do zabawy, ubierania, mycia m robienia śniadania
no i smiało możesz przysypiać przy tym karmieniu nocnym nawet wskazane;-)
Mart81 tych formalności nie jest znów tak dużo a Ty nie jedziesz jeszcze z tymi masakrycznymi bólami tylko ze skurczami co 10 minut. lajcik normalnie gadasz i śmiejesz się w czasie skurczu.
Summerbaby nie uwierzysz ale sie jeszcze do końca nie zdecydowałam
chyba jednak w tym kolejowym. Zresztą obojetne mi to byleby urodzić szczęsliwie. A powiedz mi ty miałas swoją mega drogą położna prawda? zadowolona jesteś z porodu i opieki?
Exotic hahaha ja tu w kółko powtarzam, że dzieci są mniejsze niz nam się wydaje
aaaaa nigdy nie jadłam gracana
Ale nie nadrobię bo nie mam ochoty na lody
My już dzis po wycieczce. Byliśmy na wodnym placu zabaw (tylko u nas pada i zimno mam nadzieję, że nic z tego nie będzie) i długim spacerku. wieczorem chyba kolejny bo na rodzenie się wciąż nie zanosi;-) a ile można siedzieć na kanapie
miłej niedzieli