Ika współczuję powiedz o tym lekarzowi na pewno coś wymyśli na takie ekstremalne mdłości
Flądra na pewno 3.01 będzie już dzidziuś a ciuszki pewnie się przydadzą (ja to mam chyba 10 toreb
) może Ty jesteś bardzo szczupła wtedy brzuszek dość wcześnie widać choć 7tyg do chyba rekord;-)
mygdu to ja za Ciebie pozytywnie pomyślę i trzymam kciuki;-) a sylwka chyba spędzę w łóżku bo do 22 trudno mi wytrzymać
. Maks znów budzi się w nocy kilka razy z krzykiem i trzeba go uspokajać bo wpada w panikę:-(
Eliza trzymam kciuki odpoczywaj i dbaj o siebie a z pracą rób jak uważasz. Jak chcesz pracować to pracuj jak nie to nie. Ja zamierzam nie pracować tylko dlatego, że chcę te 8 miesięcy poświęcić Maksowi bo jak wracam o 17 z pracy to strasznie mało go mam :-(
Aia jak ćwiczyłaś dużo brzuszków i masz silne mięśnie to powinien Ci bardzo późno brzuch wyskoczyć i nie urosnąć za dużo. Takie plusy;-)Też ćwiczyłam przed tą ciążą ale po ciąży to już się dużo gorzej pracuje żeby mięśnie wróciły "do przodu"
Anulka nie nakręcaj się na pewno wszystko jest ok
Rajani gratulacje, witaj wśród nas i rozgość się
Sempe odpocznij trochę po tych apapach zdrówka;-)
Olgaraq spagetti popite maślanką hahaha
jednaksmaki ciążowe istnieją. Ja to bym pewnie pawia puściła
My też sylwester w domu wersja full romantic (ostatnio taki był gdy Maks miał 3 miesiące) wypożyczymy kupę filmów zasnę po pół godziny a o 12 mnie M obudzi
Dziś mieliśmy dzień porządkowy i już sobotnie sprzątanie za nami tralalala. Jutro za to możemy jechać na wycieczkę
A wczoraj na wyprzedażach tylko się wkurzyłam. Ceny i jakość masakra. Jak to jest, że ja mogę dla siebie kupić w kapphalu sukienkę za 40zł a dla Maksa bluza z h&M (wcale nie jakaś super ładna) kosztuje 45
no ale żeby nie było kupiłam mu kombinezon w gosport (gacie za 60zł) czyli nie jest tak źle;-) (ps możecie mi mówić zakupoholiczka na przyszłość
)
A i doczytałam że są wśród nas eko-matki-wariatki (pieluchy wielorazowe,chusty) dopisuję się do listy;-)