reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Co Wy tak z tym sikaniem :confused::confused: i;e razy w nocy chodzicie ?
ja to bym chciała spać na brzuchu (ale jak urodzę to przestanę spać :rofl2:)
i swobodnie się schylać do zabawek ;-)

reklama
Dzag jeszcze mnie olśniło, może on nie lubi na pleckach? może spróbujcie na brzuszku :tak:

schlanie się, to jest to ! ;-) ja bym nie chciała już tak szybko się męczyć, formy w ogóle nie mam ;-)

to chyba zalezy od ucisku na pecherz, ja mam brzuch nisko bardzo i sikam po trochu a czasem mi sie nie chce a mam wrazenie ze mam pelny pecherz :baffled:

Co Wy tak z tym sikaniem :confused::confused: i;e razy w nocy chodzicie ?

No ja średnio 5-6 razy w ciągu nocy :/. Masakra. Jeszcze do tego strasznie mnie suszy, więc żłopię i koło się zamyka ;).

Ah, też bym chciała móc na brzuszku lub na plecach pospać, albo przynajmniej poleżeć ;).
I winka bym się napiła, takiego schłodzonego, mmmm :)
O i jeszcze surowizny wszelkiej bym się nawciągała: wołowinka, łosoś, żółteczko ;).

reklama
Mi brakuje spania na brzuchu, zimnego piwska i tego żebym mogła na stojąco ubrać spodnie i buty :-( Dzag a ja myśle że sobie świetnie radzisz wszystko ogarniasz jeszcze ci czasu na forum starcza. No niewiem jak ty to robisz bo ja już nie mam czasu i nie jestem na bieżąco tutaj :-( a chciałabym być a co bedzie po porodzie?? zupełnie nieogar:szok: Może malutki nie lubi kąpieli i tyle nic nie poradzisz musisz sobie przetlumaczyć że nie płacze dlatego że dzieje mu się krzywda.:tak:

Do góry