reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

reklama
jestem...

szczerze powiem że zdycham na maxa.... zmęczona na maxa.... byle do jutra.... ostatni dzien opieki nad Młodym ostatni dzien robie papierkową pracę.... nie dam rady dłużej pracować....

dzis jakies urodzinki na placu zabaw... ledwo mieszcze się za kierownicą:-:)-(

chce mi się pepsi z lodem....

PS moje drogie mój 3poród od wejscia na IP trwał 26min a 4poród od wejscia na IP 1h.... obym teraz zdążyła dojechać:szok::szok:

u mnie dzis ogórkowa i leczo....

Sampe większe auto kup :-D podziwiam z tą opieką nad młodym, ja mam teraz zero cierpliwości :baffled:
ja chcę takiego porodu szybkiego ale drugi jeszcze miałaś długi to źle wróży

”asia.85” pisze:
A ja dziś oszalałam, może 3 raz złapała mnie ciążowa zachcianka: kiełbasa drobiowa smażona na oleju z kg cebuli i ketchupem, a teraz wypiję do tego mleko. Nie jadłam takich rzeczy z 12 lat.
Hahaha :-D. Wszystko, czego po porodzie nie będziesz mogła ruszyć. Najedz się na zapas :-p.

”katjusza” pisze:
no i tak jak było do przewidzenia - dzwoniłam do mojego gina i mam się stawić dziś o 20-tej na oddziałe . teraz to dopiero zaczęłam mieć stracha
No proszę. Czyli to już :-). Jejku, przez te moje pobyty tam to już prawie jak w domu się tam czuję :-p. Bo Ci zazdrościć zacznę za chwilę…:-D

emka, no to powodzenia jutro :-). W ogóle, wszystkim jutrzejszym "cesarzowym" życzę szybkiego powrotu do sił :-D.

MieMie, no! Zuch dziewczyna! :-) Oby teraz egzamin poszedł gładko :tak:.

My tu sobie gadu gadu, a tam gdzieś w świecie męczą malą.di

Siedzę głodna. Nie mam pojęcia co mogę jeść a co może Bąblowi szkodzić. Co źródło wiedzy, to co innego twierdzi. Zwariować można. Jak tak dalej pójdzie to wrócę do wagi z liceum :-D. Ale witaminki chyba będę musiała sobie kupić i łykać...

Sampe kierowca autobusu brzmi dumnie :))
Dzag bidulo, odpuść. jak nie będziesz jadła to i pokarmu nie będzie. Zrób sobie duszonego indyka w białym sosie z buraczkami i ziemniaczkami ;-) i dużo ciasteczek bebe (może chcesz muzykę bobasa - to ma niby uspokajać a tonący brzytwy się chwyta - tylko, że to spore ale może przez wyślij to pójdzie)

reklama
Dzag, nie zazdroszczę tych ograniczeń żywieniowych. Chyba też powinnam się najeść na zapas tego, na co mam ochotę. Dobrze, że taka dieta nie trwa wiecznie :tak:

U mnie dziś na obiad leczo mojej siostry, kukurydza gotowana, a gdyby tego było za mało to jeszcze trochę gołąbków mojej mamy. I nikt mi nie powie, że mało jem :tak: W między czasie do żołądka wpadnie śliwka, jogurt brzoskwinia-mango lub nektarynka. Mały słoń ze mnie :-D

Do góry