kakakarolina
Fanka BB :)
Z mojego doświadczenia wywoławczego już jest po próbie albo rodzi albo wraca na salę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha . Wszystko, czego po porodzie nie będziesz mogła ruszyć. Najedz się na zapas .”asia.85” pisze:A ja dziś oszalałam, może 3 raz złapała mnie ciążowa zachcianka: kiełbasa drobiowa smażona na oleju z kg cebuli i ketchupem, a teraz wypiję do tego mleko. Nie jadłam takich rzeczy z 12 lat.
No proszę. Czyli to już :-). Jejku, przez te moje pobyty tam to już prawie jak w domu się tam czuję . Bo Ci zazdrościć zacznę za chwilę…”katjusza” pisze:no i tak jak było do przewidzenia - dzwoniłam do mojego gina i mam się stawić dziś o 20-tej na oddziałe . teraz to dopiero zaczęłam mieć stracha