reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

reklama
Co tu zrobic, co tu zrobic, żeby urodzic;-)Moja położna jest tylko do końca lipca w pracy, a potem ma urlop. A ja chcę z nią, więc przemawiam do Młodego;-), zobaczymy czy posłucha mamusi. U mnie nocka nawet o.k.
Wiecie co, u mnie mój starszy też miał problem z zasnięciem. Chodził, jęczał, marudził, aż do 23, co mu się nie zdarza. W końcu nie wyytrzymałam i położyłam się obok i padł. Może te nasze dzieciaczki czują, że coś za chwilę w życiu ich się zmieni i chcą nas sobie jeszcze trochę zagarnąć

Dziewczyny, to moczenie działa, kurde 2 noc przespana!

Kruszki, nie czytałam, oglądam na bieżąco serial, chyba już bym nie dała rady czytać, bo wolę najpierw książki, potem ekranizacje, żeby sobie po swojemu wizualizować :)

a ja wstałam i nic mnie nie boli :-) mama właśnie wzięła Małego potworka na spacer, drugie mi głowę wciska w żołądek, eh chyba mi zgaga do końca nie przejdzie :baffled: ciekawe ile z nas upał rozpakuje :-)
Domi
okna już umyłaś? podłogę wyszorowałaś? po schodach pochodziłaś?:-D

Dzien Dobry ;)

Szykuje sie do poloznej, w ktorym tygodniu Kruszki robia tutaj plan porodu? mam nadzieje ze omowi to babka ze mna dzisiaj czyli w 36 tygodniu... cos ona sie nie przyklada ostatnio do swojej pracy sprawdza mi tylko mocz na szybko pyta czy ok i to wszytko ehhh... ale juz po co mi zmieniac na 3/4 tygodnie.

Dzis w nocy co chwile twardnial mi brzuszek do tego stopnia ze bylo to bolesne pewnie sie tam mlody szykuje, jestem ciekawa czy zmienil pozycje swoja ostatnio byl juz dobrze ulozony dzisiaj mi powiedzaa czy sie przekrecil czy nie, bo jakos czuje w innym miejscu jak ma czkawke ;)

To widze ze chlopcow wiecej juz sie urodzilo a kiedys ktos mi mowil ze dziewczynki sa szybsze z wyjsciem na swiat widocznie u nas sie to nie sprawdza ;)

Milego dnia

I ja się dziś wsypałam, chociaż z przerwą pomiędzy 4 a 5:30. U mnie nie ma problemu z zaśnięciem po sikaniu ale ja zamiast spać wtedy zaczynam wsłuchiwać się w ruchy i nie pójdę spać póki Mała się nie rozhula:tak:
No, a ja zjadłam śniadanie przypaliły mi się trochę grzanki ale co tam, nastawiłam pranie, psa wyrzuciłam na balkon bo mu się na psoty zebrało i zabieram się za pracę i naukę.

domi, nie mam pomysłu, bo mi nigdzie nie spieszno;-), znaczy każda data jaką Mała wybierze przyjmę z pokorą:-)

Dziś nadszedł ten dzień kiedy muszę się porządnie oporządzić do ginekologa, jak? nie wiem bo ledwo się schylam. Wczoraj M pumeksował mi stopy bo sama to nie dam rady.

Ostatnia edycja:
asia, pozostaje metoda "po palcu", albo lusterko, albo golisz wszystko jak leci :)

ja po śniadanku, dzisiaj grzecznie siedzę w domu, bo meeegaśny upał sie zapowiada w Szczecinie. Wieczorem pojedziemy gdzieś nad wodę na spacerek. Obiad mam, więc siedzę i się nudzę.

Asia ja sobie ostatnio fatalnie obcięłam paznokcie u stóp, mąż tylko spojrzał "trzeba było powiedzieć.." :-D na którą masz tę wizytę?

K8libby nuda jest faaaaaajna :-)

k8libby, tak robię, mam lusterko z Ikei takie stojące, kładę w wannie na półeczce na wysokości krocza i jazda, ale to nie jest do końca to:-) Nie masz czegoś do wysprzątania na nudę to dobry sposób, a ile satysfakcji;-)

irisson, no moje paznokcie tak samo wyglądają:-) na 16.45, ale szykuje się długie posiedzenie, bo gin po urlopie i zostałam wepchnięta na ten dzień, bo jutro mam wizytę w szpitalu, a chciałam być u niego przed żeby dowiedzieć się co i jak z łożyskiem.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry