katjusza77
szczęśliwa mama :-)
emka - no ja się tak najadłam przed cesarką z Natalią - nie chciałabyś przeżywać takich katuszy po cc z zaparciami jak ja!! Tym razem wolę nie ryzykować, więc od wczoraj dieta lekkostrawna a w czwartek rano lewatywa!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ksiazki sie dosc duzo roznia, no ale fakt, musialabys teraz nadgonic kilkaKruszki, nie czytałam, oglądam na bieżąco serial, chyba już bym nie dała rady czytać, bo wolę najpierw książki, potem ekranizacje, żeby sobie po swojemu wizualizować
no w skonczonym juz 36, teraz w sobote co byla, bo to moze przyjsc do Ciebie jak nie chce Ci sie do Niej isc, ja mam cisnienienie badane, pozycje dzidzi recznie badana no i dl.macicy, ogolnie rozmawia ze mna, wyjadnia, smieje sie itd. moczu mi sie robila teraz, teraz juz mam co 2tyg.wizytyDzien Dobry
Szykuje sie do poloznej, w ktorym tygodniu Kruszki robia tutaj plan porodu? mam nadzieje ze omowi to babka ze mna dzisiaj czyli w 36 tygodniu... cos ona sie nie przyklada ostatnio do swojej pracy sprawdza mi tylko mocz na szybko pyta czy ok i to wszytko ehhh... ale juz po co mi zmieniac na 3/4 tygodnie
katjusza, ja też nie będe się najadać na zapas, od jutra jakieś jogurty i zupy tylko, taki mam plan ;-) a idziesz w czwartek do szpitala? będę sobie w piątek myśleć, że nie jestem sama :-)