reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

reklama
No to dzisiaj ja się mogę pochwalić. Mieszkanie posprzątane, oprócz podłogi w dużym pokoju, bo moi panowie klocki sobie tu wysypali i uzupełniają zestawy lego. Młody stwierdził, ze czas rozstać się z niektórymi...Sprzeda na allegro to na nowy jakiś z Batmanem będzie. Taki z niego maniak legowy;-)
Pranie upranie i powieszone. Łazienka, kuchnia i pokój Młodego ogarnięte. Obiad przygotowany, tylko ziemniaki obrać. Zaraz jeszcze podskoczę po jakieś owoce, bo mi się bardzo chce. Normalnie coś się ze mną nie tak dzieje na końcówce:-D
A i dzisiaj wózek dojdzie. Pan kurier ranny ptaszek i o 7.14 dzownił czy między 15 a 17 będziemy w domu;-)

rano o 7.30 bylam juz w lab na badaniach... tak siedze siedze czekam na godzine 8 bo tak zaczynaja pobierac ( jak bym pojechala na 8 do przychodni siedzialabym do 11
sorry2.gif
)
no i cos sie mala zaczyna bardzo ruszac... za chwile brzuch jak kamien.. i czuje bol plecow najpierw lekki ale coraz mocniejszy idzie do pachwin na brzuch do jajnikow i krosza AAAAAaż syknelam... boli koli ciagnie napina... trwal 40 sekund myslalam ze eksploduje wsrod tych ludzi... przerazona patrze na zegarek i mysle Boze czy to porodowy? czy przepowiadacz kolejny... ale sie nie powtorzylo... i wiecie co??? po tym bolu juz mi sie sie spieszy... ja jeszcze poczekam................

k8libby no widzisz jak to jest, a u nas susza, teściowie już chyba nie mają wody w studni na pranie, kąpiel - zresztą to trochę ich wina że nie mają zapewnionej wody... masakra była jak tam mieszkałam przez dwa lata

Czesc dziewczyny.Mnie dzis przepowiadacze znow zaczynaja meczyc.
Blonka po tych bolesnych co mnie dopadaly tez stwierdzilam ze juz mi sie nie spieszy,ale kuzwa coraz gorzej z moim chodzeniem.
Zrobic kilka krokow to masakra doslownie.
Ktoras pisala ze ma parte na kiszke stolcowa w czasie skurczu ,ja wlasnie tak mam i to boli jak cho..ra.
Domi podziwiam i zazdroszcze ze juz masz wszystko gotowe i ogarniete mieszkanie.
Ja musze jakims cudem posprzatac bo dzis zjezdza brat tz z zagranicy z panna .Tez juz nie mial kiedy przyjechac tylko teraz.A ta panna zgrabniutka,dluuugie nogi,zaklada mini.Heh zazdrosna jestem,zwlaszcza teraz .
Jutro bym szalala na weselu.Tescie sie wybieraja,brat tz z panna tez .Tylko my z tz bedziemy siedziec w domu.Wreszcie sami.Heh mam nadzieje ze dzidz nie zechce wychodzic wlasnie jutro i spedzimy ten dzien we trojke.Tz cos sie stalo,jakas totalna odmiana od ponad tyg.Dzis ubzdural sobie ze trzeba zobaczyc w ktore dni przyjmuje gin z naszego rejonu.Mysli ze do rodzenia w szpitalu potrzeba skierowania:-DNic sie nie odzywam,niech sie troche postresuje a przy okazji tez pojechalam do miasta i zrobilam zakupy.
Najchetniej wsadzilby mnie juz do szpitala zeby nie myslec.Widze ze sie stresuje.
Wiolcia ty to juz 40 tydz wiec moze juz sie cos zaczyna
Ciekawe jak tam Cornelka.

Doti ja podejrzewam, że panna brata zazdrości Ci malucha w brzuszku :-) a powiedz mi czy twoja Luizka ogarnia, że będzie dzidzia? bo mnie wczoraj położna pytała i mocno zdziwiona była, że Laura nie ogarnia tematu :-p

Błonka
dobra niech Ci będzie, możesz jutro rodzić :rofl2:

K8libby
o kurcze aż 5 zalało? i co musicie im remontować czy z ubezpieczenia kasa pójdzie?

u mnie 25 st u ładne słońce :-) a ja i tak leże pod kocem :-p

Doti mi to się wydaje, że Ty już jesteś na wylocie ze swoimi objawami i lada moment będziesz jechała (oby do Lublina). Dlatego powinnaś odpuścić sobie presję związaną z jakimiś obowiązkami typu sprzątanie. Mówisz że każdy krok sprawia ci ból,a chcesz sprzątać przed przyjazdem gości. Odpocznij i nabierz sił przed porodem. Taka moja rada. Weź pod uwagę teraz tylko czubek własnego nosa.

reklama
Do góry