k8libby, nie narzekaj
dla mnie ostatnie dni gdzie było właśnie 14 i było zachmurzone - choć nie padało - były wspaniałe
w przeciwieństwie do wcześniejszych gdy w mieszkaniu miałam 30 stopni w przeciągu i siedziałam w majtach i pot mi spod cyców spływał dwiema strużkami
jestem zachwycona jak jest chłodno i już zawsze będę to doceniać
ehh muszę wstawać i iść coś robić bo nadal z wszystkim w plecy... widzę że piszecie o remontach, my chyba w końcu zrobimy teraz, super, na ostatni moment
Mąż się pyta na jaki kolor malujemy nasz wspaniały energy - pomarańczowy duży pokój - chyba chcemy dwa kolory (wstawki z tapety nie wchodzą tu w grę bo na ścianach jest tapeta z włókna szklanego a nie gips) - no i teraz pytanie jakie to będą kolory... hmm
ale głównym celem remontu jest malutki pokój, mój szczeniak nauczył się już poprawnego zachowania w dużym pokoju i jest już z resztą "ekipy" 24h na dobę normalnie w dużym, a nie zamknięta w małym sama, super się dogaduje z Natalią
no i w małym można remontować - tylko tam też ta szklana tapeta, trzeba ją zerwać i wygipsować. jakie szczęście że pokój jest maleńki... i że mój mąż takie rzeczy ma w jednym palcu i zrobi to w 2 dni. no i zobaczymy czy dojdziemy do malowania w dużym
muszę Wam kiedyś pokazać jak wymyśliliśmy sypialnię, o - to będę mieć misję żeby tam finalnie przygotować - tak żeby można fotkę zrobić i dać na forum
pozwolicie że się w ten sposób zmotywuję do przygotowania gniazdka dla maleństwa
czuje że mi to pomoże
no to idę ogarniać, w sumie powinnam zrobić fotkę "przed" i "po"
bo bałagan tam jak w perfekcyjnej na początku programu
tylko nie wiem czy będę umiała obsłużyć aparat
ok idę robić porządki
miłego dnia
)
zanim napisałam posta to się 5 nowych pojawiło
nie mam czasu czytać, uciekam, buźka