R
RiSiA
Gość
cosya chetnie kupie taka kaszke , ale nie wiem czy moge już podawać przypomne ze my dopiero zaczynamy jesc cos innego oprócz mleka i normalnie nie wiem co dawac uzgodnilam z lekarka zeby dawac owoce , jablko go uczula , po gruszce dostal biegunki , ma zaparcia wiec marchew opdada więc ... ?
może wy mnie jakoś natchniecie
marii i u mni tak było z kupkami gdy młody był tylko na piersi
ja daję marchewke pietruszkę, seler, ziemniak i brokuł. Za 2 dni dodam fasolki a na deserem na albo śliwki suszone z Gerbera są najlepsze bo mają w składzie wodę i sliwki albo jakiś deserek z jablkiem. Nie daje banana bo u nas uczula i tez zatyka.
cosya herbatki owszem młody pije nawet 180 ml ,
on marchewki tak naprawde jeszcze nie dostal bo uznałyśy z lekarką że skoro ma zaparcia to lepiej nie dawać , śliwek też nie jadł , a może dam mu marchew, a w razie zaparcia gruszki lub te śliwki ,
kaszka mówisz hm , nawet nie wiem jaką tą kaszke miałabym mu podać skoro dostaje mleko dla alergików nutramigen , normalnie jestem, jakaś osowiała nie wiem co i jak w sumie to lekarka rzeczywsićie coś więcej powinna mi była podpowiedzieć , a ja tez jakoś nie dopytałam, za bardzo sie na tych owocach skupiłam
pozatym ja cały czas nie wiem co go wtedy w tym grudniu tak bardzo uczuliło , walczyłam z tym 2 mce dopiero teraz ma lepszy brzuszek choć wcale jeszcze nie jest idealny
moj nawet 20 ml nie wypije