martuśka85
http://psychozytywnie.pl
dzieki dziewczyny. tak wlasnie myslalam, ale wiecie, wole sie upewnic. zwlaszcza, ze jestem z deka zielona. nie uwierzycie, ale nadal do mnie nie dochodzi, ze Mała niedlugo bedzie z nami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasne ze skrobnę już się robiShyla moze tez skrobniesz na priv swoj numer telefonu to ja tu dziewczynom napisze co i jak ?
Lea - oczywiscie kochana, ze pamietam, jak tylko cos to smsek, a do szpitala to dopiero w dniu cc ide, czyli 27go o 7 rano. 26go mam spotkanie z anestezjologiem i ginekologiem, beda mi opowiadac o przebiegu cc no i papiery musze podpisac :-)
szczerze to wolalabym juz tam zostac, a nie do domku i na drugi dzien jechac. pewnie w ogole nie zasne. mam byc na czczo - jak to powiedziala polozna - nie pic, nie jesc i nie palic przed hehehe - nie palic.
Ty tez pisz w razie czego. mam zamiar kompa ze soba przemycic ;-);-)
Witam kochane,
wczoraj niespodziewanie zadzwonił do mnie moj gin bo wyszedł mi test pozytywny na tego paciorkowca tak więc od dzisiaj jakies globulki mam aplikować.
Szczęście w nieszczęsciu, że mnie wczoraj wezwał do siebie, bo powiedziałm mu o tym twardniejącym brzuchu i uderzeniach gorąca, to on mnie od razu na fotel i co się okazało, że szyjki już nie ma i jest rozwarcie na 1cm. dostałam nospe forte 3x1 do tego magnez 4x2 i mam leżeć jeszcze 1,5 miesiąca temu szyjka miała 4,6cm:-(
oby ten mój szkrab chciał jeszcze ze dwa tygodie w brzuszku sobie posiedzieć...
lecę Was poczytać, mam zaległości od wczoraj