reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Ja tez niedawno tak miałam:-), a teraz to już jakby puknięcia, coraz bardziej odczuwalne:-D

jest możliwe:tak: ja tak czuje ez czasami takie muskanie i pukanie, ale jeszcze niezbyt czesto, ale mam nadzieje, ze to sie zmieni:-)
Dzieki dziewczyny..
szczerze to az w szoku byłam.. bo juz sama nie wiedzialam.. w sumie tak nagle to było bo lezalam i trzymałam ręke na brzuszku.. i to było jakos jeden raz bo potem M trzymal i nic.. zobaczymy jak bedzie dzis wieczorem..

reklama
Dzieki dziewczyny..
szczerze to az w szoku byłam.. bo juz sama nie wiedzialam.. w sumie tak nagle to było bo lezalam i trzymałam ręke na brzuszku.. i to było jakos jeden raz bo potem M trzymal i nic.. zobaczymy jak bedzie dzis wieczorem..

u mnie było raz tak, ze ja sie kladlam jak maluch akurat robil kopa:-D i dostalam w bok i az sie zdziwiłam:-D ale fajne uczucie a teraz czasami czuje, ale zależy jak sie ułoze:-D

Nektarynko, no to gratuluję :-)
Dziewczyny, mała prośba ;-)
Powiedzcie czy już mam powoli zacząć wpisywać płeć Naszych dzieciaczków do Nas na listę sierpniówek czy czekamy do tych badań połówkowych?

Ostatnia edycja:
tez mam je zakupione.. lecz zle sie po nich czulam i przeszlam narazie na mumomega i preparat o nazwie Lifepac Senior (zestaw witamin dla dorosłych - które pokrywają sie z Feminatalem) i lepiej znosze te witaminy... po feminatalu było mi nie dobrze i spałabym 24/24.. ale do nich wróce jak te skoncze..
fakt ze mumomega samo kosztowalo 57zł a to tylko DHA..

dzis sie umowilam na wizyte u ginki.. na 11 marca.. na 14.15.. juz sie doczekac nie moge:) moze juz poznam płec chociaz tak na 70%.. bedzie to juz 17 tydzien.. chociaz moze jeszcze za wczesnie..

wczoraj jak lezałam i ogladałam serial poczułam takie 3 lekkie muśnięcia jakies 4 palce pod pępkiem i sama nie wiem czy to w ogole mozliwe.. nie powiem ze to były kopniaki bo to za wczesnie, ale takie musniecie?

Nektarynka, ja też mam wizytę u gina 11 marca :-) No to czekamy razem :-D

Powiedzcie czy już mam powoli zacząć wpisywać płeć Naszych dzieciaczków do Nas na listę czy czekamy do tych badań połówkowych?

Kiniusia ja bym jeszcze poczekała na połówkowe to wtedy moze calkiem cos innego wyjść :tak:

Kiniusia pytałam sie powiedz do kiedy lekrz zaleca Ci branie lutki??

Powiedzcie czy już mam powoli zacząć wpisywać płeć Naszych dzieciaczków do Nas na listę czy czekamy do tych badań połówkowych?

Kiniusia, ja czekam na taką listę z utęsknieniem :-D Myślę, że można by juz taką stworzyć, a w razie czego nanosić poprawki :-D

Kiniusia ja bym jeszcze poczekała na połówkowe to wtedy moze calkiem cos innego wyjść :tak:

Kiniusia pytałam sie powiedz do kiedy lekrz zaleca Ci branie lutki??
Pajkaa, odpisałam Ci kochana ;-) Póki co biorę w niezmienionej dawce. Za tydzień na wizycie gin zadecyduje co dalej :tak:

Kiniusia, ja czekam na taką listę z utęsknieniem :-D Myślę, że można by juz taką stworzyć, a w razie czego nanosić poprawki :-D

Cayra, ja nowej listy tworzyła nie będę. Płeć będzie dopisywana do Naszej listy sierpniówek :tak:

jak mówicie o bulgotkach, to ja wczoraj czułam cosik wieczorem jak sie połozyłam... jakby muskanie motylków w podbrzuszu... trwało chwile ale bylo strasznie dziwne... takie smieszne ;)

Pajkaa, odpisałam Ci kochana ;-) Póki co biorę w niezmienionej dawce. Za tydzień na wizycie gin zadecyduje co dalej :tak:

to ja chyba do okulisty musze isc :-D:-D bo moja własnie chce mi odstawic za 2 tygodnie i sie boje troche:zawstydzona/y: bo czytałam, ze powinno sie brac od 20 tc a ja bede zaczynała 18 tc

reklama
Do góry