reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Ja też piłam kawę, a teraz mnie odrzuca no i jak nigdy nie miałam problemów z bólem głowy, tak teraz cierpię okropnie kilka razy w tygodniu- dwa razy nie wytrzymałam i sięgnęłam po tabletkę.

Miłego dnia życzę- ja dzisiaj zlatuję do Szczecina. Czeka mnie masa przygotowań, bo jutro moja "wystawa". Jeszcze raz zapraszam tych, którzy mieszkają w okolicy
plakat01.png

Fiuufiuu gratuluję wystawy :-)

reklama
A ja właśnie znów terazspałam 2 godziny no, ale jest taka pogoda, że co się dziwić. Zamuliło mnie totalnie.:sorry::zawstydzona/y:
Nie posiedzę z wami dziś, bo idziemy z M w gości do znajomych troszkę się "odchamić" z domu, wyluzować i pośmiać, więc pewnie jak późno wrócę to.... znów pójdę spać.:szok::rofl2:!
ŻYCZĘ WAM SPOKOJNEJ I MIŁEJ SOBOTY Z BLISKIMI:-):tak:!!!!:)))
Jeszcze tylko niedziela i na badania!!!!!!!!

To i ja wpadam i zycze milego i spokojnego popoludnie i wieczorku:))))
Przeczytalam Was i Wy znow o jedzonku- a ja na dietce i jeszcze w dodatku bez sniadanka( maz przygotowuje) Lece zagladne jeszcze pozniej moze cos zacznie sie tutaj dziac:)

Ja Dziewczynki ciasto skończyłam. Zaraz będę próbowała :). Wszystko zrobione, wykąpana to teraz trochę błogiego, zasłuzonego lenistwa a wieczorem jedziemy do moich Rodziców na małą imprezkę. Miłego popołudnia i wieczorku Wszystkim Sierpnióweczkom życzę. Buuuuuuuziaki!

6suts65gffuefmwv.png

hej kobietki:D Ja dziś w bardzo dobrym nastroju, gdyż.... rano byłam na wizycie u mojego lekarza i wszystko w porządku z naszym "bejbikiem". CRL 7,7cm, przezierność malutka, serduszko pięknie bije:) Teraz czekam na następną wizytę a to dopiero ... 20 marca. Chyba się nie doczekam

Hej dziewczyny.Faktycznie dziś pusto i ja na długo nie zawitam - wróciłam do domu, bo dziadziunia mi uciekł z tego świata :sad: cały dzień wczoraj prawie przepłakałam ehhh. jutro ostatnie pożegnanie ale mam zabronione podchodzić:-(
mam nadzieję, że macie lepsze nastroje i chyba robicie coś ciekawego bo was tu nie ma. buziole kochane :*

reklama
Niunia Przykro mi z powodu dziadziusia:-(Dla mnie dziadek i babcia to całe dzieciństwo czyli coś najlepszego z mojego życia.U nich zawsze mogę poczuć się jak "mała dziewczynka".Jak ich zabraknie ehhh...szkoda mówić.Trzymaj się ciepło.

Ola Cieszę się,że fasoleczka się dobrze rozwija:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry