reklama
Witam was z rana...
polianna jaką książkę polecasz??
Co do ruchów czuję się dpodobnie jak ty z niecierpliwością oczekuję i zaczyna mnie to martwić...:-(
Shyla no niesamowita historia...no i to jest dowód na to, że jak dziecko ma się pojawić to będzie..czasem dmuchanie chuchanie nie wystarcza...więc mimo, że żyłaś normalnie dzieciątko zdrowe...super...
polianna jaką książkę polecasz??
Co do ruchów czuję się dpodobnie jak ty z niecierpliwością oczekuję i zaczyna mnie to martwić...:-(
Shyla no niesamowita historia...no i to jest dowód na to, że jak dziecko ma się pojawić to będzie..czasem dmuchanie chuchanie nie wystarcza...więc mimo, że żyłaś normalnie dzieciątko zdrowe...super...
dokładnie,i wcześniej nie zażywałam żadnych witamin bo skąd miałam wiedzieć ze we mnie rosło maleństwo ;-)
i urodził się 4,5 kg :-)
I ja sie witam sobotnio!!!!
ale pospalam- uwielbiam tak leniuchowac.
co do ruchow to wczoraj nasluciwalam ale nic- kilka razy babelki i koniec. moze to jednak nie byla dzidzia- tylko mi sie zdawalo?juz sama nie wiem
a u mnie waga z rana znowu do gory- masakra
co do ruchow to wczoraj nasluciwalam ale nic- kilka razy babelki i koniec. moze to jednak nie byla dzidzia- tylko mi sie zdawalo?juz sama nie wiem
Dzień dobry :-) Myślałam że coś dłużej pośpię, a już przed 8 byłam wyspana. Teraz śniadanie i sprzątanie...
Szyszki, mniam :-):-):-):-)
Panienka a te szyszki to robisz z krówek, czy z gotowej masy krówkowej?
Bombusia
Fanka BB :)
Witam Mamuśki!!!
U nas dziś okropna pogodna, mgła, szaro, smutno, całkowity brak słoneczka.
Pospaliśmy dziś dłużej, ale oczywiście nie omieszkałam "wszamać" już sniadanko, M dziś zrobił kolorowe kanapeczki no i ja do tego obowiązkowo śledzie.
Ja mam nocki spokojne, tzn. nic mnie nie boli i nie kłuje, ale regularnie muszę 2 X do WC wstawać no jakiś koszmar:-szok:!!!
NA obiad będą placki ziemniaczane, oczywiście przez Milusie i Pajkę, które wypisywały o plackach hihi:-)!!!!
U nas dziś okropna pogodna, mgła, szaro, smutno, całkowity brak słoneczka.
Pospaliśmy dziś dłużej, ale oczywiście nie omieszkałam "wszamać" już sniadanko, M dziś zrobił kolorowe kanapeczki no i ja do tego obowiązkowo śledzie.
Ja mam nocki spokojne, tzn. nic mnie nie boli i nie kłuje, ale regularnie muszę 2 X do WC wstawać no jakiś koszmar:-szok:!!!
NA obiad będą placki ziemniaczane, oczywiście przez Milusie i Pajkę, które wypisywały o plackach hihi:-)!!!!
No ja też śpię tylko na bokach, a zawsze spałam na brzuchu, nigy inaczej nie usnęłam, to czujecie jak mi się "cudownie" usypia(((Może i głowa mnie nie boli, ale jak mnie bolą gnaty jak się obudzę . Lekarz mi powiedział, że powinnam już spać tylko na bokach. I to spanie na bokach "bokiem" mi wychodzi.
Shyla no naprawdę, że nie wiedziałaś o ciąży , jak dobrze, że wszystko skończyło się ok i jaki dzidziuś duży się urodził, jednak ma prawo tak się zdarzać, oglądam czasami takie filmiki na DISCOVERY , gdzie kobiety nie wiedzą o ciązy 9 m-cy!!! Bardzo ciekawe przypadki!!dokładnie,i wcześniej nie zażywałam żadnych witamin bo skąd miałam wiedzieć ze we mnie rosło maleństwo ;-)
i urodził się 4,5 kg :-)
czytałam gdzieś ze na początku czujesz bulgotanie w brzuchu, łaskotanie, burczenie. Tak dziecko daje znać, że rośnie, a później czuje się pierwsze kopnięcie :-)I ja sie witam sobotnio!!!!
martuśka85
http://psychozytywnie.pl
czytałam gdzieś ze na początku czujesz bulgotanie w brzuchu, łaskotanie, burczenie. Tak dziecko daje znać, że rośnie, a później czuje się pierwsze kopnięcie :-)
no to ja sobie jeszcze troche poczekam
no trudno, widac tak musi byc
Baśka_28
Fanka BB :)
Witam sierpniowe przyszłe mamusie:-)
Ja jestem przyszłą pażdziernikową mamą...
Czy rosna Wam już brzuszki?
Ja sie nie mogę doczekac to moja pierwsza ciąża i ciekawi mnie w którym tygodniu zaczynają rosnąc brzusie?:-)
Pozdrawiam gorąco i życzę zdrówka
Ja sie nie mogę doczekac to moja pierwsza ciąża i ciekawi mnie w którym tygodniu zaczynają rosnąc brzusie?:-)
reklama
Witam sierpniowe przyszłe mamusie:-)
Niestety nie da się tego tak jednoznacznie powiedzieć...u każdej to wygląda innaczej...u mnie już brzusio zaczął znaczniej wystawać w 12 tyg...zresztą zerknij na nasz dział brzuszki...będziesz widziała czego się spodziewać...powodzenia