reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witajcie nocną porą... wpadlam na sekundę...

Ciamajdko- przeczytaj książkę! Jesli tego nie zrobiłaś to wielka szkoda, bo jest moim absolutnym numerem jeden.Płakalam po niej długimi godzinami a i zakonczenie zupełnie inne..piękniejsze.
Film również mi się podobał.

I zazdroszczę Wam tych ruchów... aż zazynam sobie wkręcać,że może coś nie tak.

reklama
Polianna, nie wkręcaj sobie nic, bo wszystko jest w porządku :tak:

A mnie wciągnęła gra logiczna na komórce i do tej pory grałam.
No to idę spać w końcu. ;-)
Dobrej nocy życzę :-)

Dzień dobry dziewczyny :-)
Ja już się wyspałam w wykąpałam, teraz trzeba zacząć działać :-) Dzisiaj będziemy malować Nasz pokój u mamy, a raczej mój Miś będzie malował, a ja będę robić szyszunie (Szyszki z dmuchanego ryżu oblane krówkową polewą-minam).

Życze Wam miłego dnia :tak:

Witam dziewczynki :* I mamy sobote :biggrin2:

Jakos wczesnie mnie dzis z łóżka ściągło. Chociaz noc miałam cięzką :-(Bolał mnie brzuch i strasznie nie dobrze mi bylo. No i oczywiscie towarzyszył ból głowy. Ta głowa to mi nie daje spokoju nawet na chwile. Tak sobie mysle moze to przez to ze kawy teraz nie pije. A przed ciązą piłam litrami ehh :no::no:

Witam dziewczynki :* I mamy sobote :biggrin2:

Jakos wczesnie mnie dzis z łóżka ściągło. Chociaz noc miałam cięzką :-(Bolał mnie brzuch i strasznie nie dobrze mi bylo. No i oczywiscie towarzyszył ból głowy. Ta głowa to mi nie daje spokoju nawet na chwile. Tak sobie mysle moze to przez to ze kawy teraz nie pije. A przed ciązą piłam litrami ehh :no::no:

ja czytałam, że bóle głowy w czasie ciąży są normalne, mnie też często głowa bolała ale przestała jak zaczełam czwarty miesiąc:-) Ale za każdym razem jak bolała mnie głowa pomagało mi tylko zwymiotowania:eek: Moja mama powiedziała, że też tak miała.

ja czytałam, że bóle głowy w czasie ciąży są normalne, mnie też często głowa bolała ale przestała jak zaczełam czwarty miesiąc:-) Ale za każdym razem jak bolała mnie głowa pomagało mi tylko zwymiotowania:eek: Moja mama powiedziała, że też tak miała.

Oo to super ze to normalne bo szok :szok: Martwie sie i pewnie jeszcze bardziej boli mnie ta glowa. A słyszałam tez ze jak boli glowa to bedzie dziewczynka :-pwiesz cos o tym? :-)

Witam i ja.
Ja też ostatnio przez jakiś tydzień miałam bóle głowy, ale sobie poszły i mam nadzieję, że nie wrócą :-)

reklama
Dzień dobry :-) Myślałam że coś dłużej pośpię, a już przed 8 byłam wyspana. Teraz śniadanie i sprzątanie...

Szyszki, mniam :-):-):-):-)

Witam nową sierpniową mamusię :-)

Miłego weekendu :-)

Do góry