reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
mam pytanie z innej beczki-w szczegolnosci do koleżanek z Warszawy. Potrzebuję rady Szukam dobrego ginekologa na pierwszą w życiu wizytę dla nastolatki. Jak to bywa z pierwszymi wizytami potrzebny jest lekarz kobieta. Będę bardzo wdzięczna za podpowiedź.
na jakiej dzielnicy naj bardziej by jej pasowało żeby nie musiała całej warszawy przejeżdżać zaraz coś pomyśle ;-)

Otóż gdzieś tak od wczoraj mam mały problemik z okolicami intymnymi (swędzenie, śluz, troszkę piecze) - czy my - kobietki w ciąży - możemy stosować ten lek w saszetkach TANTUM ROSA??
Kiedyś juz tak miałam i pomoglo mi własnie to i Nagietek w płynie...
A jeśli nie, to czy któraś z Was miała juz takie dolegliwości i co stosowała?

Cayra ja ostatnio mialam takie swedzenie i zmieniony kolor sluzu i duze prawdopodobienstwo to u mnie uczulenie na luteine. Nie wiem jak jest z Tantum ale ja staram sie po kazdym skorzystaniu z wc w domu podmyc sie. Uzywam plynu do higieny intymnej. Ja nie moge robic plukanek bo biore udzial w badaniach nad paciorkowcem u kobiet w ciazy. Wiec o plukankach tez nic nie wiem :-(
Ale skoro pomagal Ci nagietek to sprobuj, ew. kora debu tez moze byc.

Kiniusia :)

Ja równiez się witam, juz w lepszym humorze :) Ale mam mały problem i zapytanie.

Otóż gdzieś tak od wczoraj mam mały problemik z okolicami intymnymi (swędzenie, śluz, troszkę piecze) - czy my - kobietki w ciąży - możemy stosować ten lek w saszetkach TANTUM ROSA??

Wizytę u gina mam dopiero w czwartek i chciałabym do tego czasu sobie jakoś ulżyć... :-(

Dzięki za każdą opinie i radę

Ja też niestety nie mam pojęcia co można stosować:no:, ale myślę, że jak Pani Mgr w aptece powiesz o co chodzi i zaznaczysz ciążę, to da ci ziołową mieszanę, abyś przetrzymała do czwrtku, aby się to dalej nie rozwijało, bo przy takich dolegliwościach to momentalnie postępuje.

Witam,
Ja równiez się witam, juz w lepszym humorze :) Ale mam mały problem i zapytanie.

Wizytę u gina mam dopiero w czwartek i chciałabym do tego czasu sobie jakoś ulżyć... :-(

Dzięki za każdą opinie i radę

Ja jak miałam takie dolegliwości to brałam Lacibios Femina to są takie kapsułki z kwasem mlekowym do połykania i do podmywania Lactacyd Femina.

reklama
Hej dziewczyny :-) u mnie niedziela od zawsze to kościół a potem albo goście albo w gości :p przez te mrozy nie chodziłam do kościoła, więc dziś stwierdziłam, że wkońcu mogę się wybrać, bo tak strasznie nie jest. Po 10 min zrobiłam come back. Za duszno, z jednej strony zapch cebuli z drugiej szalet nr 2 dajcie spokój - myślałam ,że tam padne ale na szczęście zdąrzyłam wyjść.
Udanej niedzieli życzę :-)

Do góry