reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Bombusia ja dopiero po 15, tez chyba genetyczne, jeśli fasolka będzie już dostatenie duża. Mam nadzieję, że tak:)

Pomiędzy waszymi obiadkami dopisuje się do grupy sierpniówek hi hi :happy2: Dzidziuś pojawi się 16 sierpnia :-) mam nadzieję, że z wami ten czas mi szybko zleci

Witam kolejną sierepnióweczkę

Witajcie
Ja tez moge już odetchnąć, za mną ostatnia sesja , mąż zdał egzamin z pediatrii. Mam tylko nadzieję, że trochę mu z tego w tej głowie zostanie. Dzisiaj byliśmy w restauracji i uczciliśmy nasze małe sukcesy.
Przyszły mi dzisiaj spodnie, które zamówiłam na allegro. Takie białe rybaczki na lato, i powiem wam szczerze, że dzisiaj na prawde brzusio mi wysadziło. Cieszę się bradzo :)
Ja mam USG 9.02. i chyba ni emusze pisać, że już nie mogę się doczekać.

no to mamy tego samego dnia usg :tak: ja mam na 9 rano na szczescie to nie bede musiała sie długo stresować:-)

Cześć dziewczynki,

Dziękuję za trzymanie kciuków:) Wszystko w porządeczku:)
Moje wartości:
CRL = 68
BPD = 21
HC = 79
FL = 10
AC = 69

Masa ciała 71 g
Pan doktor sprawdzał wszystkie narządy mam tego ze 4 kartki A4 więc nie będę przepisywać,
Kość nosowa jest,
NT=0,8
Więc jestem przeszczęśliwa, oglądaliśmy dzidzię ponad 45 min, a zleciało jak 5:)
W odpowiednim wątku zdjęciorki i być może jak mi się uda to filmik:)
Jeszcze raz dziękuję za kciuki

Kurczaczek na początku spał i lekarz po cichutku robił zdjęcia, no ale później jak to Pan Doktor określił "Dziad się zbudził" i już koniec - skakanie, klękanie, tupotanie.

Co do płci - to wystawał spory dzyndzel, którym bezwstydnie nasze maleństwo się bawiło:D więc zapowiedzi, że być może chłopczyk, ale kto wie:) Na tym etapie kurczaczek się kręcił i ciężko było uchwycić kąt:)
buziaki

No to ślucznie gratuluje Kochana
ja poprzednie 2 wieczory wcinałam popcorn :-D

Podobno popcorn jest wyjątkowo szkodliwy dl ciąży moj maz gdzies czytał artykuł takze ja nie jem go wcale a uwiebiam

Pajkaa nie strasz z tym popcornem:/ Mam nadzieje, że to nieprawda:( bo ja tak jak niunia się nim opycham ostatnio.

dobra bede ale nie wiem o której:-). Ile z wawy bede jechać?:-)

no musisz liczyc ok 4-5 godzin zalezy jak kto jezdzi:-):-):-) prosta droga na rzeszów

Iwcik, propozycja nadal aktualna (na lody)? ;-):-D

JAK najbardziej zapraszam dorzuce kawe i ciacho:-):-):-)

Ano kochana pochodzę z Mysłowic, krótko mieszkałam w Katowicach, a teraz w Będzinie...a Ty skąd pochodzisz? :-D:-DMoże się znamy..

JA pochodze z żor mieszkałam tam dopuki sie nie ochajtałam i wyprowadziłam sie na podkarpacie:-):-):-):-)

reklama
moj maz gdzies wycztyał, ze jest wyjątkowo niezdrowy dla ciązy i nawet zabronił mi w kinie kupowac nawet robic nie moge:-( a uwielbiam.

Dziewczyny zastanawiam mnie jedna rzecz ja nie miałam robionej glukozy a powinnam chyba miec nie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry