reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

A ja miałam ziemniaczki z surówką wielowarzywną i rybkę mirunę (moją ulubioną). :tak:
Idę się położyć, bo się tak najadłam, że ruszyć się nie mogę. ;-)

reklama
Pomiędzy waszymi obiadkami dopisuje się do grupy sierpniówek hi hi :happy2: Dzidziuś pojawi się 16 sierpnia :-) mam nadzieję, że z wami ten czas mi szybko zleci

Ostatnia edycja:
Cześć!
Ale jestem dziś w dobrym humorku-ferie się zaczęły i mam 2 tygodnie laby:tak::-):-):-) Co prawda moja pannica pewnie nie da mi odpocząć, ale przynajmniej nie będę musiała rano wstawać do pracy:happy2:
Dziś powiadomiłam moje koleżanki w pracy o ciąży-zdziwione były, mówią, że nic jeszcze nie widać;-)

Dziewczyny jak tam u was z przybieraniem na wadze , bo ja zaczynam sie juz nie miescic w spodnie które zawsze nosiłam ,chyba bedzie trzeba wybrac sie na zakupy po rozm 40 :szok::szok::szok:
Ja jeszcze się mieszczę, ale myślę, że to kwestia jakiś dwóch tygodni. W pierwszej ciąży do 18 tygodnia chodziłam w spodniach przedciążowych, ale przy kolejnej podobno brzuszek szybciej wyskakuje;-)

Martuśka i Kiniusia napiszcie proszę czy miałyście USG dopochw czy przez powłoki brzuszne:) Z góry Bóg Zapłać, stresuję się tym dopochwowym, bo go nie lubię :) Taki palec grzebalec:-) Będę się musiała porządnie wysiusiać bo mam zawsze odruch siusiania jak się stresuję tzn parcia na pęcherz i się spinam:)
buźka
Ja mam to samo, ginka zawsze każe mi się rozluźnić:sorry2:

Pomiędzy waszymi obiadkami dopisuje się do grupy sierpniówek hi hi :happy2: Dzidziuś pojawi się 16 sierpnia :-) mam nadzieję, że z wami ten czas mi szybko zleci
Gratuluję i witam wśród sierpniówek:-)

Martuśka i Kiniusia napiszcie proszę czy miałyście USG dopochw czy przez powłoki brzuszne:) Z góry Bóg Zapłać, stresuję się tym dopochwowym, bo go nie lubię :) Taki palec grzebalec:-)

To zależy od jakości sprzętu. Z tego co pisałaś to będziesz miała robione na dobrym sprzęcie także myślę, że już przez powłoki brzuszne :tak:

Witam nową sierpnióweczkę :)

Witajcie
Ja tez moge już odetchnąć, za mną ostatnia sesja , mąż zdał egzamin z pediatrii. Mam tylko nadzieję, że trochę mu z tego w tej głowie zostanie. Dzisiaj byliśmy w restauracji i uczciliśmy nasze małe sukcesy.
Przyszły mi dzisiaj spodnie, które zamówiłam na allegro. Takie białe rybaczki na lato, i powiem wam szczerze, że dzisiaj na prawde brzusio mi wysadziło. Cieszę się bradzo :)
Ja mam USG 9.02. i chyba ni emusze pisać, że już nie mogę się doczekać.

reklama
Martuśka i Kiniusia napiszcie proszę czy miałyście USG dopochw czy przez powłoki brzuszne:) Z góry Bóg Zapłać, stresuję się tym dopochwowym, bo go nie lubię :) Taki palec grzebalec:-) Będę się musiała porządnie wysiusiać bo mam zawsze odruch siusiania jak się stresuję tzn parcia na pęcherz i się spinam:)
buźka

ja mialam normalnie przez brzuszek :)
nie wiem jak bym tam usiedziala w tym zimnym kijem w srodku 20 minut :p

Cześć!
Ale jestem dziś w dobrym humorku-ferie się zaczęły i mam 2 tygodnie laby:tak::-):-):-) Co prawda moja pannica pewnie nie da mi odpocząć, ale przynajmniej nie będę musiała rano wstawać do pracy:happy2:
Dziś powiadomiłam moje koleżanki w pracy o ciąży-zdziwione były, mówią, że nic jeszcze nie widać;-)

i pod tym wzgledem dobrze byc nauczycielem :p

Milusia, jak tam wizyta??

Do góry